Семейство

Детска количка ZIZITO Belinda 3-в-1 – интелигентният избор на родителите

Какви са функциите на модела, за кого е подходящ и какви са предимствата му

09.09.2020г. / 11 41ч.
Мария Дуковска
Детска количка ZIZITO Belinda 3-в-1 – интелигентният избор на родителите

Мултифункционалност, швейцарски дизайн и най-висок стандарт за качество, потвърден с независим SGS сертификат - това е само началото на всичко, което можем да кажем за модела Belinda, произведен от водещия бранд Zizito Switzerland. 

Какви са функциите на модела, за кого е подходящ и какви са предимствата му пред конкурентните продукти от същата категория? Научете отговорите на всички въпроси, които вълнуват родителите, в следващите редове. 

BELINDA 3-в-1 - компоненти и функционалности

Количките от типа “3-в-1” представляват интелигентна и дългосрочна инвестиция, която има за цел да покрие възможно най-пълнo нуждите на бебето и малкото дете от първия ден след раждането до края на периода, в който то има нужда да използва бебешка количка. 

Компонентите, съставляващи модела детска количка Belinda 3-в-1 на ZIZITO включват:

Стабилен кош за новородено, трансформиращ се в лятна седалка за по-големи бебета. Двата компонента са съвместени в едно, посредством специалната технология за сгъване на 90 градуса, благодарение на която нито една от двете опции не губи от своята функционалност. 

Изцяло легналото положение на коша е предвидено за използване в първите няколко месеца от живота на бебето. Неговата твърда и здрава конструкция гарантира максимална стабилност, безопасност и комфорт, отговарящи на нуждите на най-малките. В позиция за новородени, кошът е дълбок и защитен от всички страни, с плътен сенник и допълнително топло покривало за зимните месеци. Тази комбинация от елементи е сочена от експертите като най-безкомпромисния избор за удобството и правилното развитие на бебето в първите месеци след раждането.

Регулируемите позиции за гърба позволяват плавен преход от изцяло легнало до изцяло седнало положение. Седалката може да започне да се повдига леко около петия или шестия месец от живота на бебето, след което може да бъде използвана като лятна количка докато теглото му достигне до 15 кг. Според темпа на физическо развитие, това тегло може да кореспондира на възраст от две, три, или дори четири години.

Подвижно столче за автомобил, което може да бъде монтирано както на рамката на количката, така и във всяко превозно средство. То е анатомично пригодено така, че да съвместява оптимална позиция на тялото с лесно и надеждно обезопасяване с коланите на автомобила.

Столчето за кола на модела Belinda 3-в-1 е подходящо за бебета с максимално тегло от 13 кг, като следва да бъде заменено с по-голям стол в момента, в който детето може да прекарва по-продължително време в седнала позиция. 

Различните елементи на количката могат да се монтират и демонтират неограничен брой пъти, чрез натискането на един единствен бутон. Така количката може да се трансформира според нуждите, потребностите и спецификите както на детето, така и на ситуацията.

Закупувайки моделът Belinda 3-в-1, вие реално решавате проблема с бебешката количка дългосрочно, без да се налага да инвестирате в сменящи се превозни средства през различните етапи от развитието на детето. Моделът осигурява отлично съотношение между цена и качество, което означава, че на родителите не се налага нито да правят компромис с безопасността на детето си, нито да влизат в излишни и неоправдани финансови разходи. Сертифицирането от SGS  ще ви направи още по-спокойни.  

Технически характеристики и предимства на BELINDA 3-в-1

Мултифункционалността губи своя смисъл, ако не е подплатена с някои допълнителни характеристики на дизайна, технологията и материалите, използвани в направата на количката. Belinda 3-в-1 предоставя пълен набор от качества, създаващи един безкомпромисен продукт, а именно:

Сигурно 5-точково заключване на предпазните колани, позволяващо персонализация според телосложението на детето.

● Лека и здрава алуминиева рамка, комбинираща естетика, стабилност и подвижност по оптимален начин.

● Пружинно окачване на задните колела, благодарение на което количката вози меко и гладко дори по силно неравни терени.

● Гуми от мека EVA пяна, която вози по-меко от пластмасата и тежи по-малко от помпащите гумени колела.

  Опция за заключване на предните колела, подходяща за правилно придвижване по трудни терени. 

В допълнение, моделът на ZIZITO предлага множество опции за персонализация както в позициите на гърба, така и във височината на дръжката за родителски контрол. 

Защото удобството, сигурността, блестящият стил и грижата към бюджета не бива да бъдат изключващи се понятия, особено когато касаят нежната и отдадена грижа към най-малките. 

Коментирай