Семейство

А1 и „Просвета“ намаляват с 30% цената за абонамент в е-просвета

От образователната платформа е-просвета могат да се възползват всички, без значение дали са абонати на А1

11.01.2021г. / 11 03ч.
Мария Дуковска
А1 и „Просвета“ намаляват с 30% цената за абонамент в е-просвета

А1 и издателство „Просвета“ съобщават важна информация за всички ученици, родители и учители за началото на новата 2021 година. От 11 януари до края на февруари цените на абонаментите за достъп до образователния портал е-prosveta ще бъдат намалени с 30%. Намалението обхваща както едногодишните, така и двугодишните абонаменти за е-просвета, а по-ниските цени остават валидни за целия срок на абонамента.

Предложението важи само до края на февруари, като от него могат да се възползват всички, без значение дали са абонати на А1, или не. В периода на кампанията едногодишен абонамент за достъп до образователната платформа ще струва само 10,99 лева на месец. Двугодишният абонамент излиза още по-изгодно за потребителите – само 6,99 лева на месец. За сравнение – стандартните цени на тези услуги са съответно 15,99 и 9,99 лева на месец. Допълнителен бонус за потребителите на е-просвета е, че с един абонамент тя може да се ползва едновременно на до две устройства.

Абониралите се през промоционалния период ще получат пълен достъп до всички ресурси в образователната платформа. Записани са вече стотици видеоуроци с учител (за учениците между 1. и 7. клас), като този каталог се увеличава постоянно от екипа на „Просвета“ с помощта на някои от най-добрите педагози в България. Създадени специално за нуждите на обучението в онлайн среда са кратките е-уроци, които представят цялата информация по забавен и ненатоварващ за учащите начин.

Ефективността на онлайн технологиите в образователния процес лесно може да бъде проверена с множеството тестове, които се предлагат в платформата. Всичко това, плюс различни интерактивни ресурси – задачи, упражнения, 360-градусови VR панорами, фотогалерии, пъзели и т. н. превръщат e-просвета в незаменим помощник за всеки ученик.

Най-хубавото на платформата е-просвета е, че цялото съдържание в нея е съгласувано с изискванията на МОН. Това означава, че по него могат да се обучават всички, независимо от това учебниците на кое издателство се използват в съответното училище. Универсалността на учебното съдържание, подкрепена от иновативния подход на „Просвета“ и А1, е рецепта за успешно продължаване на образованието в присъствена, а дори и в пандемичната учебна година.

Покупката на абонамент за e-просвета не обвързва потребителя с използването на услуги от А1. Заплащането на абонамента става с банкова карта. А1 предлага и изгодни предложения с тарифен план А1 Surf, които включват достъп до образователната платформа е-просвета, много мегабайти и таблет. Предлага се и месечен достъп до платформата, с който всеки потребител може да открие предимствата на е-просвета, преди да реши да инвестира в по-дългосрочен абонамент за образователната платформа.

Коментирай