Семейство

Меган Маркъл и принц Хари ще имат момиче

Звездното семейство сподели щастливата новина в интервю за Опра Уинфри

08.03.2021г. / 11 19ч.
Аз жената
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще имат момиченце, а прекрасната новина съобщиха самите те в интервю за телевизионната водеща Опра Уинфри. Тяхното второ дете се очаква да се роди през лятото, а синът им Арчи ще навърши две годинки през май месец.

В ексклузивното интервю обаче имаше и не толкова щастливи моменти, тъй като Меган Маркъл разказа с детайли за отношенията си с кралското семейство, споделяйки и не толкова приятни спомени. Принц Хари също се включи в разговора, излъчен по телевизия CBS, като сподели в какви отношения се намира с баща си принц Чарлз, брат си принц Уилям и разбира се, с баба си, кралица Елизабет Втора.

Ето и някои от акцентите в емоционалния разговор:

Меган Маркъл за отношението на кралския двор към сина им Арчи:

„Те не искаха той да бъде принц... което би било различно от протокола, както и това, че той няма да получи охрана.“

„Имаше разговори как „той няма да има охрана. Той няма да има титла. Както и имаше притеснения и разговори за това колко тъмна може да е кожата му, след като той се роди.“

Уинфри: Кой води този разговор с теб? Какво? Чакай, спри за малко. Имало е разговор за това?

Меган: Имаше няколко разговора за това.

Уинфри: Разговор с теб?

Меган: С Хари.

Уинфри: За това колко тъмно ще е бебето ви?

Меган: Потенциално, и как би изглеждало или какво би означавало това.

Уинфри: Ти няма ли да ми кажеш кой е водил този разговор?

Меган: Мисля, че това ще бъде прекалено вредно за тях... това беше предадено на мен от Хари. Това са разговори, които семейството му е имало с него.“

Вследствие на настоящите инструкции, правнуците на монарха не са принцове и принцеси, с изключение на децата на най-големия син на принца на Уелс, и затова децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън са с титлите принц и принцеса. Не е изключено обаче Арчи да получи кралска титла по-късно в живота си.

По време на разговора с Опра Уинфри, Меган Маркъл сподели, че докато е била в кралското семейство, е имала проблеми с менталното здраве.

Срамувах се да го призная през цялото това време и се срамувах да го призная на Хари. Но знаех, че ако не го кажа, тогава ще го направя“, намеквайки, че е имала мисли за самонараняване.

„Просто не исках повече да съм жива.“

„Това беше ясна, истинска и плашеща, постоянна мисъл“, допълва Маркъл откровението си.

Меган казва, че е „мислела, че това ще разреши всичко за всички“.

Херцогинята на Съсекс си припомня вечер през януари 2019-а, когато с принц Хари е трябвало да посетят събитие в Роял Албърт Хол, преди която Меган споделила своите мрачни мисли на принц Хари.

„Спомням си, че той ми каза „Не мисля, че можеш да дойдеш“, а аз му казах „Не бива да оставам сама“.

Меган признава, че се е чувствала „засрамена“, тъй като искала да бъде силна и да не причинява допълнително напрежение на принц Хари. „Изисква се много смелост, за да признаеш, че имаш нужда от помощ.“

Коментирай