Семейство

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха в Лас Вегас

Двойката е сключила брак на скромна церемония

18.07.2022г. / 10 01ч.
Аз жената
Снимка: Getty images

Снимка: Getty images

„Горчиво“ за най-звездните младоженци – Дженифър Лопес и Бен Афлек. Супердвойката на Холивуд е сключила брак в Лас Вегас, според таен източник на CNN. Информаторът, който е близък човек от обкръжението на Лопес е споделил, че сватбата се е състояла в Лас Вегас в много интимен кръг от семейство и приятели на звездите. Лопес призна и в неделния си бюлетин с новини, че се е омъжила за Афлек.

„Снощи летяхме до Вегас, стояхме на опашка за документи заедно с още четири двойки, всичките заедно направихме едно и също пътуване до сватбената столица на света. Едвам успяхме да стигнем до малката бяла църква в полунощ. Те благородно останаха отворени толкова късно, оставиха ни да направим няколко снимки в розов Кадилак, който се оказа, че е ползван от самия крал на рока“, пише Лопес в бюлетина си.

Тя разказва още, че сватбената ѝ рокля е от неин стар филм, а Афлек просто е избрал костюм от гардероба си.

„Прочетохме своите собствени обети в този малък храм и си разменихме пръстени, които ще носим до края на живота си. Това беше най-добрата възможна сватба, която сме си представяли.“

Любовната тръпка между Дженифър Лопес и Бен Афлек започва преди повече от 20 години. Двамата се срещат през далечната вече 2001-а по време на снимките на Gigli. Година по-късно вече са сгодени, но отлагат сватбата, заради огромното медийно внимание, съсредоточено върху тяхната връзка. В крайна сметка, така и не стигат до олтара, а всеки от тях продължава пътя си с други партньори.

Години по-късно се оказва, че поговорката „старата любов ръжда не хваща“ е писана сякаш за тях двамата. През 2021-а те подновиха отношенията си и повече от година са неразделни. А от днес вече са официално г-н и г-жа Афлек.

Коментирай