Меню

Всички рецепти за туршия на едно място

29 юли 2020 | 13:16 | Аз жената
4 от 32 гласа
Добави в любими
Снимка: istock

Продукти
Приготвяне

Туршия – класика на всяка трапеза в България от ноември та до март, април. Прекрасно мезе за ракия, тежко червено вино, прекрасно върви и на месце и на постно ядене.

Сега е моментът за туршиите и за слагането на вкусна зимнина.

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Еми Станкова ( преди 7 години )
Какво богатство от рецепти - някои съм правила, но други са много интересни - да имам време бих опитала повечето! Благодаря за прекрасната "колекция" от рецепти! Страхотни сте!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
Овчаров ( преди 10 години )
Като прочетох рецептата за киселото зеле, не смея да се доверя и на останалите. Толкова е неточна...:"на 10 л вода - 500гр сол" Толкова солено ще стане,че няма да се яде. На 10 л. вода се слага 300гр. сол , не повече.От 40 години го правя така и смея да кажа ,че всички ,които са го опитали, са го харесали
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Anna ( преди 11 години )
Третата поред е кисело зеле
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
new ( преди 11 години )
а къде е рецептата за киселото зеле?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
ancela ( преди 11 години )
mii, az opitah i mn. haresah i to mnogo vi kazva,m :) :) :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
do eli ( преди 11 години )
0 rate up comment 1 rate down comment
ели ( преди 11 години )
кога се разбира, че царската туршия е готова?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Ангел ( преди 11 години )
Пише за 3 връзки магданоз,а после корените на магданоза се нарязват на кръгчета.Питам магданозът с корените ли се скубе?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар