Готварство

Пилаф с булгур

29 Дек 2014 | 14:15 |
Рейтинг:
5 от 1 гласа
Време на приготвяне: 15 минути Порции: 4
Пилаф с булгур

Продукти:

  • 300 г фиде
  • 150 г булгур
  • 50 г масло
  • 300 г телешки бульон
  • 1 домат
  • 1 глава лук
  • 100 г кашкавал

Приготвяне:

Задушаваме фидето с масло и булгур за 2-3 минути.

Изсипваме вътре телешкия бульон, като покриваме съда с капак. Изчакваме 5-10 минути да се задуши в него.

После нареждаме отгоре домат, лук, магданоз и кашкавал.

Рецептата е приготвена и предоставена от Петър Ангелов.


Опитайте още: