Ястия с агнешко месо за Великден и Гергьовден
02 Май 2013 | 11:00 | Аз жената
Приготвяне:
След броени дни е Великден. Цялото семейство ще се събере заедно и ще отпразнува възкръсването на Божия син. Както подобава на голям празник, домакинята приготвя празничната трапеза, на която задължително присъстват след 40 дни пости агнешко месо, дроб сарма и варени великденски украсени яйца.
За да ви помогнем да приготвите най-вкусните ястия с агнешко месо, ви предлагаме да пробвате някоя от следните рецепти:
- Великденско агнешко печено
- Печено агне (или яре) за Великден
- Агнешко с гъби и картофи
- Агнешко печено
- Пълнено агне с коприва
- Агнешко с булгур и гъби
- Агнешко с джоджен
- Печено агнешко
- Агнешко руло
- Агнешко със спанак
- Пролетна агнешка супа
- Агнешко с булгур
- Рецептата на шеф Пеньо Иванов – Агнешко за Гергьовден
- Печено агнешко със спанак
- Агнешко на фурна с лапад
- Агнешко със зеленчуци
- Агнешко с лук и картофи
- Курбан-чорба от агнешко
- Празничното агнешко на Милена
- Агнешко с лук и бадеми
- Агнешко буглама
- Агнешко горски кебап
Снимка: Sxc.hu