Меню

Пролетна зеленчукова супа

10 април 2018 | 09:22 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 тиквичка
250 г домати от консерва, белени
2 моркова
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 голям картоф
1 глава кромид лук
300 г зелен фасул
сол
черен пипер
1-2 супени лъжици олио
джоджен
червен пипер
1 кубче зеленчуков бульон
60 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте мазнината в дълбока тенджера. В нея запържете лука и морковите. След като омекнат залейте с 2 литра вода. Добавете в нея бульона и разбърквайте, докато се разтвори. Нарежете останалите зеленчуци на ситно. Добавете ги във врящия бульон. Намалете котлона и оставете да къкри. Овкусете с подправките. Разбърквайте от време на време. Супата е готова, когато всички зеленчуци омекнат напълно.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай