Как да намерите любовта през 2018-а година?

10 съвета за повече любов през новата година от Ева Кулева

2017-12-27 08:00:00 | Михаела Лазарова

Нова година, нови надежди за повече успехи, късмет и... любов. Без всичко друго можем, но не и без любовта. Започваме нов цикъл, в който е добре да направим равносметка за много неща. Новото начало е свързано с промени, които могат да подобрят значително живота ни. Как да намерите любовта през 2018-а година ви съветва лайф коуч Ева Кулева.

Нека нейните 10 съвета поставят началото на едно ново и вълнуващо пътуване в любовта.

1. Медитирай

Медитацията е моята религия. Тя помага на ума ни да се освободи от трудностите и да свикне с яснотата, спокойствието и задоволството. Не е нужно да имаш предварителни познания. Всеки може да успокои тялото и ума си. Свали си безплатно телефонно приложение и започни още днес.

2. Води си дневник

За да създадеш пълноценна връзка с друг човек, е нужно първо да се свържеш със себе си. Отделяй по няколко минути всеки ден и споделяй как се чувстваш. Пиши си похвали, благодарности. Описвай хубавите неща от деня.

3. Създай и поддържай баланс между основните сфери в живота си – грижи за здравето, професионално развитие, финансово благополучие, общуване с приятели, забавления и почивка, личностно развитие, любовен живот. Често се фокусираме в една или две от тези сфери и губим баланса. Видеото „Колелото на живота“ ще ти помогне.

4. Открий мисията си и помагай на другите

Всеки от нас има талант, с който може да бъде полезен на другите. Открий кое е това нещо, което ти се отдава по-лесно отколкото на останалите и което ти е приятно да практикуваш. Осмисли живота си отвъд семейството и децата.

5. Жени, не преследвайте мъжете!

В началото на дейтинг процеса не инициирай контакт между срещите. Не си намирай повод да му пишеш или да му се обаждаш. Изчакай мъжът да те потърси и да те покани на среща. Само така можеш да разбереш истинските му намерения и колко силна е мотивацията му. Ако не ти се обади, продължи напред.

Мъже, покажете на жената която харесвате, че искате да я опознаете.

Кани я на срещи. Обаждай ѝ се по телефона, вместо да ѝ пишеш съобщения. Задавай ѝ въпроси. Слушай я с интерес и я гледай в очите.

6. Ако искаш дългосрочна връзка, не прави секс преди да сте се опознали.

За да разбереш що за човек е някой, е нужно да го видиш в различни ситуации – как общува с другите, как се държи по време на конфликт, как реагира в критична ситуация, в какви отношения е с роднините си и т.н. Това обикновено отнема поне 2 месеца.

7. Направи си списък с непреодолимите различия

Опиши какво не си готов/а да приемеш в една връзка. И когато установиш, че има такова обстоятелство, преустанови отношенията възможно най-бързо. Не се поддавай на ранното привличане.

8. Използвай интернет сайтове и телефонни приложения, за да се запознаваш със свободни хора. Но ги използвай мъдро. Обръщай внимание на детайлите – на всяка снимка, на всяка дума, не си затваряй очите за червените лампички. Учи се от опита си, надграждай стратегията си.

9. Внимавай какви ангажименти поемаш към себе си и към другите

Спазвай обещанията си и дръж на думата си. От това в много голяма степен зависи твоето самоуважение и доверие в себе си, както и това на другите.

10. Ти знаеш най-добре какво е нужно да спреш да правиш и какво е нужно да започнеш да правиш, за да имаш повече любов в живота си. Кои са тези неща? Кога започваш?

Ще се радвам да бъда твой доверен партньор по пътя ти към себе си и към твоята голяма любов. Ще се радвам да ти помогна да видиш как отблъскваш любовта. Ще се радвам да ти помогна да се довериш на своята вътрешна мъдрост и да видиш своето съвършенство. Очаквам те!

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching

0889 237 207

http://radicalrelationships.ga

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.