Какво те мъчи в любовта?

Не чувствам нищо по време на секс

Ева Кулева ви съветва за любовта

27.03.2018г. / 15 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В секса всеки иска да достигне до незабравими усещания с любимия човек. Понякога очакванията ни не са оправдани и ние сякаш не успяваме да задоволим всичките си желания. Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ читателка споделя за своите ненамерени интимни усещания и търси съвет от Ева Кулева.

Въпрос: Не чувствам нищо по време на секс и при орална любов. Досега никога не съм чувствала и се чудя защо не чувствам нищо? Каква е причината? Между другото съм жена и досега никога не съм изпитвала нищо от това, което изпитва партньорът ми... 

Ева Кулева:

На твое място не бих сравнявала усещанията си по време на секс с тези на партньора. Мъжете и жените преживяват сексуалната възбуда по различен начин. На жената обикновено ѝ е нужно много повече време, за да се възбуди и да стигне до оргазъм.

Прочитайки споделянето ти, в мен възникнаха следните въпроси:

Споделяла ли си това с някой друг? С партньора ти или със специалист? Чувстваш ли нещо, когато се докосваш сама? Мастурбираш ли и доставя ли ти удоволствие?

Чувстваш ли нещо, когато те докосват на други места – по шията, гърба, бедрата, ръцете и т. н.? Възбуждаш ли се, когато се целувате?

Свързани статии

Имала ли си травматични преживявания – насилие, изнасилване, други? Какво мислиш за секса? А за мъжете? Можеш ли да се отпуснеш напълно?

Няма как да разберем каква е причината за липса на усещания само от това твое споделяне. На твое място бих се обърнала към сексолог, психолог, терапевт или друг специалист.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmaking

0889 237 207

 http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време