Какво те мъчи в любовта?

Ту сме заедно, ту сме разделени

Ева Кулева ви съветва за любовта

16.07.2020г. / 14 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Влюбваме се и обичаме, докато сме живи. Търсим нещо определено в любовта и ни се иска да го намерим. Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева съветва наша читателка как да намери онова, което търси за себе си в любовен план.

Въпрос: Познаваме се от 23 години, като сме ту заедно, ту разделени, заради неговото пиянство. Сега той ме потърси, излизахме 2-3 седмици и ни е приятно, но той започна да страни от мен, не ме желае, оправдава се, че вече не става (на 71 години е). Иска само от време на време да се виждаме, без ангажименти. Това не ми е достатъчно. Твърди, че ме обича. Има две деца и внуци. Аз съм на 62, имам 1 дете и внуче. И двамата сме необвързани, но и той твърди, че не е имало друга, аз също не съм се срещала с друг.

Ева Кулева: Какъв е въпросът ти? Какво да правиш? И какво означава „не е имало друга, аз също не съм се срещала с друг“? И двамата имате деца и внуци от други партньори, нали така? Вероятно искаш да кажеш, че откакто се познавате, през последните 23 години, не сте имали други партньори.

Имам усещането, че не вярваш, че заслужаваш и можеш да имаш пълноценна връзка. След като толкова много години се занимаваш с мъж, който е пияница и ту се появява, ту изчезва от живота ти... Явно този мъж не може да ти предложи това, което искаш.

Свързани статии

На твое място бих се виждала с него, докато ми е приятно. И същевременно бих излизала с други потенциални партньори. Без интимни отношения, докато не избереш един от тях, който може да ти предложи това, което искаш.

Ако отношенията с този мъж ти създават повече неприятни емоции и преживявания, отколкото приятни, спри да се виждаш с него.

Но първо поработи върху самооценката си и вярата, че заслужаваш и можеш да имаш партньор, с когото сте заедно, уважавате се, имате си доверие, обичате се, няма тежки зависимости и каквото друго е важно за теб.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmakin

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай