Влюбена съм в гей мъж

Ева Кулева очаква вашите въпроси за любовта

2021-01-13 08:55:00 | Михаела Лазарова

Когато общуваме с приятели, колеги, познати, понякога се случва да започнем да изпитваме определени емоции към някои от тях. Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева отговаря на въпрос на читателка, която се е влюбила в мъж гей. Дали сами си избираме в кого да се влюбим или не, вижте в следващите редове.

Въпрос: Не мога да разбера поведението на колега, в когото съм влюбена. Няколко пъти ме е канил да излизаме, дори сме ходили двамата на плаж, черпил ме е, а когато си подпийне, започва да се държи по-свободно – да танцува с мен, да ме държи в скута си, да ми прави комплименти и да ме прегръща или пък да ми звъни в 2 през нощта. Но наскоро ми казаха, че е гей и не мога да си обясня държанието му спрямо мен.

Ева Кулева: Какво точно не можеш да разбереш – защо един гей мъж се чувства добре в твоята компания и флиртува с теб ли? Аз не виждам нищо странно или нелогично.

Всички имаме нужда от любов, от приятна компания и от физически контакт. За мен е естествено един мъж да черпи и да прави комплименти на жена, с която му е приятно да прекарва време, независимо от сексуалната му ориентация. Доколкото разбирам не ти е казал, че иска да имате връзка, нали така?

Още по темата

По-интересният въпрос за мен е „Защо ти си избрала да се влюбиш в този мъж?“.

Ако не вярваш, че ти си избрала, съзнателно или несъзнателно, да се влюбиш в него, можеш да гледаш видеото „Влюбването е решение“ на https://rarerelationships.eu/video-blog/

На твое място бих поговорила открито с него и бих го попитала защо флиртува с мен – дали защото иска връзка или защото му е приятно.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmakin

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.