Какво да облека днес?

Какво да облека днес? Бъдете бохо момиче

Бъдете забележителни

28.07.2017г. / 06 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Мариола Тютюнджиева

Снимка: Мариола Тютюнджиева

Една от най-добрите терапии за всяка жена определено е шопинг терапията. Тъй като терапиите се препоръчват не само след стресови моменти, е време да направим и ние своята обиколка по магазините и да се възползваме от летните намаления.

Но преди това поглеждаме към нашата модна героиня Вики и тоалетите, които си е закупила при последното пазаруване.

Срещаме я в не особено слънчева утрин, но усмивката й сякаш ни огрява като слънчев лъч. Вики има хубава фигура и може да си позволи да носи по-къси дължини. Днес тя е с гащеризон, който разкрива красивите ѝ стегнати бедра.

Татуси в сребърно и златно заменят бижутата това лято (галерия)

Гащеризоните са абсолютен хит това лято, ето защо ги добавете в гардероба си. Започваме от играта на цветове и десени, които правят толкова разкошен този модел.

Обърнете внимание на различните по вид флорални настроения и геометричните фигури на деколтето.

 

Ако сте забравили, че бихте могли в една визия да съчетавате два или повече флорални мотива, както и два или повече различни десена, време е да потърсите вашата интересна комбинация.

Вики залага на естествените материи, като памук, които в летните дни ѝ осигуряват достатъчно прохлада и комфорт на кожата при носене. Тъй като е лято, а лятото е сезонът на бохо момичетата, модната ни героиня точно затова е харесала този модел гащеризон.

Свързани статии

Високата талия, дълбокото деколте, разголеният гръб и разкроените ръкави, напомнят за стила бохо. Бихме добавили малко вълни в косите и няколко пищни бижута или флаш татуси, които да завършат бохо настроението.

Прически в стил бохо (галерия)

Когато харесвате себе си, обичате тялото си и избирате модели, които подчертават красотата ви, се получава една забележителна визия. Не забравяйте, че красотата започва отвътре навън. Пазарувайте, създавайте свой собствен стил и бъдете уникални!

Снимки: Мариола Тютюнджиева

 

Коментирай