Какво да облека днес? Есенни цветове

Есента украсява и гардероба ни

2017-09-21 06:05:00 | Михаела Лазарова

Есента напомня все повече за себе си. С цветовете край нас, дори с това, че залезите са някак есенни. Време е да пренаредим гардероба си за предстоящия сезон. Поредният нов ден започва с настроение, поднесено в чаша ароматно кафе. Какво да облека днес?

Нека днес видим няколко стилни предложения в рубриката ни.

Класическите пепитени сака в кафяво – бежовата гама с велурени акценти, трябва да бъдат част от гардероба на всяка жена. Те са толкова комбинативни.

Можем да ги носим в по-топлите есенни дни, в съчетание с дънки, класически панталон, пола. Остава само да добавим красива риза на флорални мотиви, защото и този сезон ще правим смели комбинации от десени във визията си.

Както казахме, есента напомня за себе си с цветовете край нас. Тук моделът е избрал шлифер на цветя, които са в есенните багри. Топли, красиви... Една класическа връхна дреха, която може да се носи с кожен колан, поставен с висока талия.

Още по темата

Класически дънки, обувки със заострени муцуни, които ще са абсолютен хит... И не на последно място висящите черни обици. Шик, който всяка дама може да постигне, стига да даде свобода на въображението си.

Третата визия определено ни е любима. Разкош! Така бихме я определили. Невероятна пола с обем, в златисто, шампанско, върху която са избродирани красиви цветове. Късо класическо палто, което може да се носи и с дънки и задължителните класически обувки в два цвята със заострени върхове.

Снимки: Facebook Atlantic-Pacific