Гювеч със свинско, картофи и гъби

26 май 2016 | 11:50 | Илияна Николова
4 от 9 гласа
Добави в любими
2 лъжички зехтин
½ кг свинско
1 кг картофи
1 глава лук, нарязана
300 г гъби
1 морков, настърган
2 скилидки чесън
1 чаена лъжичка кимион
1 супена лъжица риган
сол и черен пипер на вкус
60 мин.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Сложете зехтина, лука и чесъна в съда за готвене. Изберете функция за пържене и натиснете 10 минути. Разбърквайте непрекъснато. След 5 минути добавете моркова и гответе за още 5 минути.

Добавете нарязаното на кубчета месо, солта и подправките. Изберете опция за задушаване и задайте 35 минути. Похлупете с капака. След 15 минути готвене добавете и гъбите и отново захлупете.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Дани ( преди 3 години )
И вода няма в рецептата...От редакцията: Разбира се, добавя се и вода, благодарим.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
martin ( преди 5 години )
Картофите какво ги правим? Съдим ли ги?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар