Всичко за зодиите

Моден хороскоп: Какво да подарите на жена Рак

Изберете комбинация от бяло и жълто злато, с перла, черен нефрит, сапфир

23.06.2019г. / 09 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Рак е деликатна, сантиментална, романтична, но също така притежава и много други специфични характеристики, които се определят главно от Луната. Нейната отличителна черта е дълбокият майчински инстинкт и желанието да защити своя дом и близки.

Надарена е с отлична памет. Жените родени под знака на Рака са пазителки на семейните традиции и спомени. Това, което ги прави най-щастливи е топлината и уюта на дома и привързаността към хората, които обичат.

От друга страна те са загадъчни и често живеят в своята защитна обвивка, което ги кара да се чувстват раздвоени между външния и вътрешния им свят. Луната оказва влияние върху тяхното променливо настроение и на моменти могат да се проявят като нестабилни. Затова внимавайте с думите и действията си към тях.

20 характерни черти на зодия Рак

От нежни лесно се превръщат в агресивни и заядливи. Срамежливи, но в същото време и доста нахални, те са главните герои на романтичните истории в зодиака. Когато се влюбят дават всичко от себе си в любовта, но в замяна искат лоялност от партньора.

Известни жени родени под знака на Рак са Даян Крюгер, Камила Паркър Боул, Есте Лаудер, Фрида Кало и други.

Време е да обърнем внимание на модния хороскоп, който ще ни помогне да изберем подходящи подаръци за жената Рак.

Зодия Рак е подвластна на Луната. Ето защо няма да сбъркате, ако подарите дреха или аксесоар украсени с перли. Заложете на коприната в перлени нюанси, които са деликатно обгърнати от романтичната дантела.

Тъй като сме в сезона на слънчевите бани, може да поднесете за подарък плажна рокля, кошница, сандали или бански.

Както споменахме, жените Раци са романтички по природа. Те с радост биха носили чифт стилни обувки на нисък ток, обвити с дантела.

Дамите от зодия Рак се впечатляват силно от всичко, което е блестящо и красиво и по-специално от деликатните златни и сребърни нюанси. Затова изберете аксесоар, като чанта или обувки в златно или сребърно.

Друг аксесоар, който ще ви се стори незначителен за подарък, но със сигурност ще впечатлите е шик ключодържателят. Да, дамите родени под знака на зодия Рак обичат красивите ключодържатели. В модните бутици, които са ориентирани към предлагането на чанти, може да намерите много красиви и практични ключодържатели за подарък.

Срамежливи и винаги готови да се скрият в черупката си, жените Раци правят това най-добре, слагайки си красиви и стилни слънчеви очила. Помислете за модел, който е с черна плътна рамка и може би флорални мотиви.

Сандали с висок ток или на платформа, в сребърни нюанси и много камъни по тях. Още едно ефектно предложение за подарък.

Няма как да не обърнем внимание и на колиетата, подходящи за жени Раци. Изберете комбинация от бяло и жълто злато, с перла, черен нефрит, сапфир. Тази комбинация ще им донесе много щастие и късмет.

Снимки: Reuters

Коментирай