Всичко за зодиите

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Близнаци?

Нежните представителки на зодията са кариеристки

15.06.2018г. / 14 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Те са екстравагантни, артистични и много талантливи. Родените под знака на Близнаци са душата на компанията. Тяхната емоционалност колкото им пречи, толкова им помага в любовта. Ето какво ви очаква в брака, ако сте се влюбили лудо в представител на тази зодия.

Жената Близнаци като съпруга

Един от най-интересните женски персонажи в зодиака е жената родена под знака на Близнаци. Тя е забавна, интересна, интелигентна и много отдадена на работата си. Ако сте срещнали любовта в лицето на жена Близнаци, трябва да се съобразите с желанието й за кариерно израстване.

Никога не й поставяйте условието да избира между вас и работата. Въпреки че и коства много усилия, тя успява добре да балансира между семейния живот и служебните ангажименти. Един от недостатъците й е, че често мени настроенията си.

Въпреки това с нея няма да ви бъде скучно, защото тя обича разнообразието и е като хамелеон. Обича да се забавлява, добър слушател и комуникатор е. Флиртът не й е чужд, но рядко би изневерила на съпруга или би сложила край на брака, заради друга връзка.

Държи на разнообразието в секса и романтиката, защото за нея любовта е едно силно емоционално пътешествие.

Мъжът Близнаци в брака

За мъжете Близнаци казват, че са големи флиртаджии. Дали е така всеки може да каже от своя опит в любовта с представител на силния пол от тази зодия. Мъжът Близнаци е интересен, забавен и рядко проявява чувство за собственичество към половинката си.

Свързани статии

Търси партньорка, която да отговаря на неговото интелектуално ниво, да може лесно да доминира над нея, да бъде гъвкава към капризите и постоянните промени, които той обича да прави в живота си. Не харесва напрежението в брака и има нужда от лично пространство.

В секса е изобретателен и много страстен. Държи на семейството си, но в момент на кризи е склонен да опита от пороците на живота.

Снимка: istock

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
моето име ( преди 5 години )