Всичко за зодиите

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Скорпион?

Дамата Скорпион показва изобилие от емоции

17.09.2015г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Представителите на зодия Скорпион са постоянни, гъвкави, еротични, но и агресивни. Знаят как да постигнат целите си, решителни са и големи кариеристи. Те носят със себе си много мистика. Какъв брак ви очаква с тях вижте в следващите редове.

Жената Скорпион като съпруга

Жената Скорпион в брака е изключително отговорна, но и малко старомодна. Тя е лоялна, смела и знае винаги как да демонстрира чувствата си. От друга страна, жената Скорпион е кариеристка, но много умело успява да съчетае работата със семейните задължения.

Много неща в дома й зависят от настроението, в което се намира. Дамата Скорпион показва изобилие от емоции, когато е в семейната среда. Въпреки предаността си към партньора, тя рядко идеализира мъжа до себе си.

Нейните връзки винаги са реалистични и по този начин вижда и партньора си. Сексуалният й апетит е голям и изисква силно удовлетворение. Съблазнителна, загадъчна и магнетично красива. Има изтънчен поглед, завладяваща усмивка или е доста мистериозна. В брака се нуждае от партньор, който да я подкрепя, но никога да не застава на пътя й.

Мъжът Скорпион в брака

Ако до себе си имате мъж представител на зодия Скорпион, знайте, че ще ви бъде трудно да постигнете семейна хармония. Искате ли да сте щастливи, ще се наложи да бъдете в неговата сянка. Мъжът Скорпион е страстен, умен и перспективен.

Свързани статии

Той не може да устои на доминиращите жени. Има старомодни разбирания и дори може да бъде деспотичен в семейството си. Понякога реагира твърде бурно. От друга страна е успешен в работата си и винаги се стреми да задоволи любимите си хора.

Винаги подкрепя партньорката и децата си и е много грижовен. Има силно чувство за собственост, на моменти е голям егоист и е ревнив. В сексуално отношение е много лаком и със сигурност ще задоволи вашите апетити.

Снимка: istock

Коментирай