Всичко за зодиите

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Риби?

Жената от зодия Риби е идеалната половинка за семеен живот

14.10.2015г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените под знака на зодия Риби са мечтатели. Те винаги търсят своето собствено Аз и трудно се задържат на едно място. Имат голямо чувство за хумор и са склонни на компромиси. Но дали са склонни да правят тези компромиси и в брака? Вижте в следващите редове.

Жената Риби в брака

Жената Риби е идеалната половинка за семеен живот. Въпреки че не е много активна, нейните емоционалност и духовност, хвърлят сянка върху останалите дами от зодиака. Тя е нежна, учтива, но трудно преодолява промените в настроението си. Едно от най-спокойните места за жената Риби е домът й, ето защо тя гледа да превърне всяка една идея свързана с него в реалност.

Има спокоен характер, изключително привлекателна е и чувствителна. В любовта се нуждае от половинка, която да я подкрепя и да инвестира много воля и търпение в отношенията им. Ако тя успее да намери точния партньор, ще му се отплати с много любов и грижи.

Към децата е изключително отговорна. Жената Риби обича да експериментира, дори когато става въпрос за семейството й. В секса също харесва изненадите и секс ролевите игри. Ако ви предстои сключването на брак с представителка на тази зодия, знайте, че тя ще ви подкрепя не само в добри, но и в трудни моменти.

Мъжът Риби в брака

Съпругът Риби е истински благодетел за съпругата и децата си. Той е изключително грижовен и нежен към своята половинка. Прекарва най-много време в дома си в сравнение с останалите представители на силния пол от зодиака.

Свързани статии

Има силна интуиция, хитър ум и се стреми винаги да осигури финансовата стабилност на семейството. Също така е в състояние да се справи с много проблеми в живота. Основните му недостатъци са загуба на устойчивост, сила и енергия.

Ето защо той се нуждае от партньорка, която да го подкрепя и да вярва в него. Като любовник мъжът Риби отделя голямо значение на сексуалните удоволствия.

Снимка: istock

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Катя ( преди 7 години )
Това е може би най-сексуалната зодия.Живеят в собствен свят,който никой не разбира,даже те самите не го разбират.За тях всичко е емоция и чувства,желания и страсти.Мъжете рибите са умни,изобретателни,височки,често с много големи п*ниси.Значи пригответе се за много здрав секс.Мъжът риби е голяма фурия в леглото,ще поиска всичко и ще си го вземе,рано или късно.Това е неговият свят,дупе да ви е яко. Не обичат да им отказват това-онова,просто ще се разсърдят и ще се обърнат.Ако искате да задържите такъв човек до себе си,трябва да сте с тази нагласа,даже да бъдете леко к*рва в леглото.Те обичат това. Нямат задръжки,малко извратени са.Харесват по-опитни партньорки.В кревата те ще доминират,пригответе се за опустошение.Ще ви разпори по всички дупки.Издръжливи са,правят секс до последни сили.Сексът с мъж риби не се забравя.Не се бъзикайте с тия хора,камо ли с чувствата им.Сериозно!!! Злопаметни са и си го връщат по най-гадния начин.Ако спечелите такъв мъж,той ще е ваш до гроб.Но подигравате ли се с него,ще ви забие нож в гърба,когато най-малко очаквате.Според статистиката на серийни убийци,най-опасни са точно риби.Не им давайте да пият алкохол когато са в депресия.Склонни са на самоубийство.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
1 ( преди 8 години )
До блабла: представителите на риби са склонни към крайности и пристрастяване към алкохол, наркотици и т.н., за да избягат от действителността и приемат "своя си свят". Те не са манипулативни в собствените си очи, защото обиачат да послъгват, тъй като им е скучна реалността и си измислят своя такава:). Страхотни са, но ако имат силен характер, който да поставя границите и да държи на принципи, които да им наложи да спазват.. и всичко това с предоставянето на абсолютна свобода:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
блабла ( преди 8 години )
приключих връзка с един мъж Риби,явно съм попаднала на изключение-падаше си по пийването,клюките и интригите.изключително манипулативен,обсебващ и деспотичен.не знам как изкарах година с него.може би заради това че беше невероятен любовник :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
Аз ( преди 8 години )
Неточно описание за мъжете...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 2 rate down comment
:) ( преди 8 години )