Всичко за зодиите

Аромати, специфични за всеки зодиакален знак

Рак – ванилия, момина сълза, пачули

20.11.2015г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Парфюмът, който слагаме всеки ден върху кожата си, отразява нашата индивидуалност, моментно настроение, желание за постигане на определен ефект. Нашата уникалност е допълнена от комбинация от аромати, които ни балансират, вдъхновяват. Според астролозите има аромати, които са специфични за всеки зодиакален знак. Кой е вашият вижте в следващите редове.

Овен

Като динамичен знак с голямо въображение и желание за романтика, най-подходящи аромати за вас са роза, ангелика и канела. Тъй като вие сте и доста импулсивни, нежната лавандула ще ви помогне да контролирате тази ваша черта на характера, когато е необходимо.

Телец

Упорити, гъвкави и винаги поемащи по пътя на необикновеното, вашият независим дух трябва да бъде подчертан с подходящи аромати. Изберете парфюми с аромат на грейпфрут, мускус и кокос.

Снимка: istock

Близнаци

Като знак с много лица и страни, вие сте надарени с бърз ум и голямо въображение. Намирате вдъхновение и в малките детайли, като сред тях са и ароматите. За да бъдете винаги на крилете на креативността и за да изпъква личността ви, изберете парфюми с флорални аромати като гардения, теменужки и пачули. Това ще създаде във вас и усещането за съблазън.

Рак

От една страна родените под знака на зодия Рак имат приключенски и свободен дух, а от друга, обичат уюта на дома и семейството. Ето защо и ароматът, който слагат върху себе си трябва да им напомня за свободата или комфорта на дома. Ванилия, момина сълза, пачули и мандарина са подходящи за тях.

Коментирай