Всичко за зодиите

Кои са най-големите романтици в зодиака

Телците са едни от тях

23.06.2016г. / 17 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Романтиката е онази подправка, без която любовта не може. Някой имат повече от нея, за други е достатъчна и в малки количества. Тя никога не омръзва, напротив! Държи любовта будна, интересна.

Знаете ли, че зодиакалният знак може да е определящ за това доколко сме романтични?

В следващите редове ще видите кои са зодиите, с които никога няма да усетите дефицит на внимание и ласки.

Телец

Представителите на зодия Телец обичат лукса и скъпите подаръци. Но те ще ви изненадат и тогава, когато нямат пари, защото това, че не разполагат със средства не означава, че нямат маниери.

Телците са сантиментални, емоционални и непоправими романтици, особено мъжете родени под този зодиакален знак. Въпреки че на моменти са обсебващи, твърдоглави и ревниви, те ще бъдат 100% кавалери с вас и ще ви подарят романтика, каквато има само по филмите.

Рак

Не се учудвайте, че емоционалните Раци попадат в списъка на най-големите романтици в зодиака. Въпреки че понякога изглеждат студени като личности, под тяхната сериозна маска се крие личност с много силни емоции.

Когато са влюбени представителите на зодия Рак могат да свалят и звездите за любимия човек. Ако наистина значите нещо за тях, те ще ви се отдадат напълно.

Лъв

Мъжете от зодия Лъв са тези, които са готови да се борят всячески за любовта на една жена. Ако се окаже, че вие сте неговото момиче, считайте себе си за щастливка. Те ще показват любовта си по различни начини. От романтични любовни срещи до специално подбрани за вас подаръци. Конкуренцията не ги плаши, а ги мотивира. Обичат да правят комплименти. Що се отнася до дамите от зодия Лъв, те не само са страстни в секса, но държат много на романтиката в спалнята.

Везни

Представителите на тази зодия ще ви подарят романтични моменти, които никога няма да забравите. Те са креативни всеки път, спонтанни в малките изненади, а любовните им срещи винаги са добре планирани.

Тъй като се вдъхновяват от всичко край тях, не се учудвайте ако ви посветят стих, песен или просто решат да ви прочетат нещо романтично, само като за влюбени.

Свързани статии

Скорпион

Въпреки че в повечето случаи Скорпионите са общо взето безразлични, те стават романтични, ако наистина ги спечелите. Когато са влюбени, ще ви обсипват с комплименти, ще ви подаряват вечността, ще угаждат на желанията ви.

Това, което трябва да знаете е, че тяхното желание за романтика се зарежда от това на половинката им. Ако не сте чувствени във връзката, не чакайте романтични изненади.

Снимка: outnow.ch

Коментирай