Всичко за зодиите

Това са 3-те най-лоялни зодии

Вие дали сте сред тях?

08.07.2016г. / 17 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Докато някои представители на зодиакалните знаци са по-авантюристични и вероятно ще бъдат по-малко верни партньори в любовта и бизнеса, има и такива, които се открояват като най-лоялните в зодиака. Следващите редове ще ви представят три зодии, а това, че попадат в списъка на лоялните се базира на специфичните черти на всеки от знаците.

Телец

Родените под знака на Телец са интересни личности. Въпреки че повечето от тях обичат забавленията и бохемския начин на живот, те са коректни към хората, с които общуват. Винаги се стремят да спазват добрия тон в комуникацията. Когато общуваш с Телец, повече от сигурно е, че ще бъдеш чут.

Той няма да ви нарани или обиди умишлено. Когато сбърка, винаги ще намери начин да изясни недоразумението. Ето защо хората родени под този зодиакален знак попадат в графата на едни от най-лоялните в зодиака.

Снимка: istock

Рак

Родените под знака на зодия Рак са едни от най-чувствителните в зодиака. Лесно могат да бъдат наранени и никога не забравят миналите преживявания. Раците виреят върху усещането за сигурност. Това важи с пълна сила не само за техните връзки, но и за взаимоотношенията им в бизнеса.

Ако се създаде ситуация на конфликти и трудности, те ще направят всичко възможно за по-бързото им разрешаване. Но Раците мразят лъжите и нелоялното отношение. Усетят ли го, веднага прекратяват взаимоотношенията, както в любовта, така и в работата.

Свързани статии

Везни

Везните през повечето време се стремят да постигнат равновесие. Когато нещата са извън контрол, винаги успяват да се справят навреме със ситуацията. Във взаимоотношенията си хората родени под този зодиакален знак са мирни и справедливи.

Тъй като не обичат да бъдат сами, те често са и големи дипломати в общуването, за да избегнат караниците и ненужните лъжи. Везните рядко лъжат, защото не им се удава, а гузната им съвест не им дава мира. В любовта винаги избират моногамията.

Коментирай
2 rate up comment 3 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
това за везните е пълен абсурд
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
Ива ( преди 7 години )
Кой ви излъга така за везните?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Като Путин, Радан Кънев и Андрей Луканов - зодия Везни.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар