Всичко за зодиите

Мотивиращи мисли за всяка зодия

За повече вдъхновение

06.08.2020г. / 08 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците са най-големите авантюристи в звездната карта. Личности с положителен заряд, които държат на личната свобода. Обичат да пътуват, стремят се към независимост и повечето от тях по-късно в живота си успяват да създадат семейство. Ето и тяхната мотивираща мисъл:

„Нещата имат корени и клони, делата имат край и начало. Когато знаеш кое стои отпред и кое следва, ще се приближиш до верния път.“ – Конфуций

4 зодии, които обичат секса за една нощ

Козирог

Козирозите се отличават с трудолюбие и дисциплина. Понякога имат нужда от напомняне, че им трябва и малко почивка. Въпреки че изглеждат резервирани, могат да бъдат и забавни. За жалост рядко виждат грешките в себе си и още по-рядко са готови да ги признаят. Ето с какво да се вдъхновяват:

„Много по-мъчно е да съдиш сам себе си, отколкото да съдиш другите. Ако можеш да съдиш себе си правилно, значи ти си истински мъдрец.“ – Малкият принц

Водолей

Водолеите са много специални личности. Те са забавни, любопитни и интересни. Лоялни са към другите, но държат и с тях да са честни. На моменти са готови да се откажат от мечтите си и то само защото някои им е казал, че няма как да се случат. Ето какво може да ги мотивира точно тогава:

„Колкото и да е труден животът, човек може да открие нещо, в което да бъде успешен“. – Стивън Уилям Хокинг

Свързани статии

Риби

Непоправими мечтатели и оптимисти и изключително състрадателни. Такива са родените под знака на зодия Риби. Готови са да помогнат, когато някой има нужда. В трудни моменти предпочитат да се оттеглят, да се затворят в себе си и да преживяват сами емоциите си. Ето и тяхната мотивираща мисъл:

„Животът не е проблем, който трябва да бъде решен, а реалност, която трябва да бъде преживяна.“ - будистка мъдрост

 

Коментирай