Всичко за зодиите

Моден хороскоп за октомври

Овен – повече ярки цветове

05.10.2016г. / 16 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Есента официално е тук, октомври също. Време е да обърнем внимание на визията си. Какво е добре да включите във вашата визия и от какво да се откажете, вижте в модния ни хороскоп.

Овен

Октомври ще ви донесе успехи, особено в преговорите. Звездите ще ви окажат своята мощна подкрепа, ако търсите нова работа. Финансите ви също ще се подобрят. Очакват ви флиртове и нови любовни приключения.

Що се отнася до модата, заложете преди всичко на комфорта. Подходящи цветови гами за вас през октомври са сивите и черните, но винаги с някакъв ярък цвят към тях. Заложете на принтовете в свежи цветове, както и на пепита.

Телец

Октомври ще посветите повече на работата си, отколкото на личния живот. Но това е добра новина за вас, Телци, защото ви очакват благоприятни промени по отношение на кариерата и бизнеса.

Лесно ще намирате любовта и определено няма да ви липсва сексапил. Това означава, че е важно как ще съобразите облеклото си. Доверете се на бежово-кафявата гама, велура, карето и ресните. Не забравяйте да добавите малък златен елемент във визията си, било то и като аксесоар.

Близнаци

Красив месец очаква родените под знака на зодия Близнаци. Любовта ще заеме своя връх и дори да нямате половинка до себе си, има големи шансове това да се промени. За да впечатлите представителите на силния пол, ще трябва да обърнете специално внимание и на визията си. Звездите ви съветват да бъдете елегантни и женствени.

Избирайте дрехи, които съчетават в себе си повече от два цвята. Ако харесвате принтовете, задължително добавете тези, които са ви любими. Ще бъдете особено забележителни, ако носите повече флорални мотиви.

Доверете се и на тялото си, то ще ви подскаже кои храни да избягвате и така да изглеждате свежи и в добра форма.

Рак

Напрежение на работното ви място няма да липсва. Въпреки това ще се сближите още повече с половинката си. Купувайте разумно и не на всяка цена. Изберете качеството пред количеството.

Ще бъдете неустоими, ако заложите на оранжево, червено или царственото лилаво. Цветовите комбинации са задължителни, когато искате да създадете своя собствен стил. По отношение на бижутата изберете тези с перли или рубини.

Коментирай