Всичко за зодиите

5-те най-лоши навика на всяка зодия

Какви мрачни черти крият различните характери според зодиакалния знак

12.12.2022г. / 13 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Стиснати са: Везните винаги пресмятат всичко до последната стотинка. Склонни са да дават по-малко от другите, особено ако се плаща сметката в заведение, но само и само да не се минат. Не обичат да дават пари назаем. Ако случайно дадат, ще преследват онзи, на когото са дали още на следващия ден.

Не помнят имена: Това обижда околните. Смятат Везните за пренебрежителни.

Влюбват се прекалено бързо: Везните имат лошия навик да хлътват необмислено. В любовта действат импулсивно, заради което често съжаляват. Способни са дори да сключат брак без много да се замислят.

Общуват незадълбочено: Когато обаче се отнася до приятелства или правене на услуги, Везните действат с половин сърце. Никога не се разкриват напълно, а обичат да разпитват за другите.

Ласкатели са: Често хората приемат Везните като лицемери заради любезностите и ласкателствата, с които са способни да засипят някого.

Скорпион

Обсебват се лесно: Скорпионите се обсебват от всичко, което в даден момент ги погълне. Също така обсебват други хора – приятели, партньори, колеги. Когато набележат някого и решат, че този човек си струва, се лепват за него и поглъщат цялото му време и лично пространство.

Контролиращи са: Опитайте се да кажете на Скорпион какво да прави – ще си навлечете гнева му. Той обича да диктува всичко в живота си, в живота на близките си, интимните си партньори, приятелите си.

Кой ще е най-силният предмет на детето в училище според зодията му

Страхуват се от провал: Скорпионите са идеалисти и перфекционисти. Често не правят решителни крачки напред, защото се страхуват да се провалят. Това им пречи в израстването и усъвършенстването.

Потайни са: Ако Скорпионът не желае да сподели, никой не е в състояние да изкопчи какво му е.

Имат твърди високи очаквания: Това често ги води до отчаяние след провал.

Стрелец

Хазартен тип са: Представителите на зодия Стрелец са най-склонни да залитат по хазарта или друг вид пристрастеност.

Казват неща, които не мислят: Стрелците са избухливи. Те могат да ви засипят с хиляди ужасни неща, които всъщност не мислят.

Прекаляват с работата: Семействата и близките на повечето Стрелци страдат от тяхната вечна липса вкъщи заради работата.

Не спазват обещанията си: Заради този много лош навик Стрелците губят доверието на приятелите и интимните си партньори.

Изключително нетърпеливи са: Стрелците обикновено са креативни хора с големи идеи. Те нямат търпение да ги осъществят и когато успехът се забави, те страдат прекалено заради високите си очаквания.

Свободно време