Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 19 – 25 февруари 2018

Лъвовете да не споделят идеите си

19.02.2018г. / 07 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои ни динамична седмица, в която ще трябва да бъдем добре организирани в работата, но и ще трябва да избягваме конфликтите. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Във ваша полза е през тази седмица да си наложите желязна дисциплина и да работите старателно. Енергетиката ви е достатъчно стабилна и едва ли ще усетите силна умора дори в дни с по-висока динамика от обичайната. Редувайте умствена с физическа дейност, не се лишавайте от спортни занимания.

За представителите на вашия знак активността е важна за поддържане на тонуса, а оттам и на доброто настроение. Насрочвайте си любовни срещи без никакви опасения, в интимен план не се очакват неприятности.

Телец

Шансовете за напредък не са за пренебрегване, така че мислете за крайните резултати, а не за удобствата си. Работоспособни сте и в състояние да постигнете всяка поставена цел, стига да не мързелувате и да избягвате конфликтните ситуации.

Не взимайте прекалено на вътре забележките, които ви правят. Част от тях може и да са обективни, но повечето ще са с цел да ударят върху самочувствието ви. Важното през тази седмица е да осъществите плановете си, а не да угодите на околните.

Любовен хороскоп за 19 – 25 февруари 2018

Близнаци

Единственото, което може да ви развали настроението през тази седмица са битовите проблеми, но дори и да ги има ще са преодолими. Подредете си задачите по важност и за изпълнението на всяка една си създавайте втори вариант.

Не се конфронтирайте, не реагирайте остро, не „горете мостовете“, не се набивайте на очи. Колкото сте по-незабележими, толкова по-добре. Реагирайте гъвкаво, отчитайте чуждите интереси и не се съмнявайте в себе си.

Рак

Част от събитията няма да ви харесат или поне ще ги прецените като вредни за вас. Най-добрата тактика в подобна ситуация е да намалите темпото и да заемете пасивна позиция. Бъдете внимателни и предпазливи.

Спазвайте правилата и реагирайте „без резки движения“, които може да причинят неприятности в две важни посоки: финансите и любовта. Не се опитвайте да изпреварвате събитията. С каквото и да се захванете, действайте по схемата: три пъти мери, веднъж режи.

Коментирай