Всичко за зодиите

Какво кара различните зодии да изневеряват?

Всеки зодиакален знак има своите мотиви

15.10.2018г. / 12 25ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Изневярата е едно от най-неприятните неща, които могат да ви се случат в любовта. Тя е болезнена, оставяща траен белег и намаляваща доверието в партньорите за в бъдеще.

Всеки човек има своите индивидуални мотиви, които го тласкат към интимна лъжа. Тези мотиви могат да се разгледат и според спецификите на зодията. Всеки зодиакален знак изневерява по сходен начин. Ето как:

Овен

Рутината, еднообразието и задоволеността от спокойствието във връзката отегчават Овена. Той обича да се състезава, да преследва, да диктува. Когато получи всичко това, той губи интерес и започва да се чувства потиснат. Овните изневеряват, за да разтърсят любовния си живот, да открият тръпката отново.

6 неща, които намаляват мъжкото желание за изневяра

Не го правят, за да наранят половинката си или защото не им пука за него/ нея. Те просто обожават повишения любовен градус.

Телец 

Ако на Телеца са му изневерили, той също го прави, за да си върне. Те могат да са екстремно ревниви и да упражняват контрол над партньорите си. Много често Телците се държат с половинките си сякаш ги притежават. Ако някой засегне доверието на Телеца, той трудно си го възвръща. Тази зодия е сред злопаметните и винаги остава подозрителна, щом веднъж е била разочарована.

Близнаци 

Не че Близнаците не обичат отдадеността във връзките. Просто концепцията им за затворена връзка невинаги съвпада с всеобщото схващане. Когато изневеряват, обикновено не изпитват никакъв страх. Те се страхуват единствено, че могат да бъдат отегчени, че някой възпира израстването и развитието им като личности, че могат да пропуснат нещо интересно, докато се отдават на един човек.

Близнаците много често изневеряват и защото дълбоко в себе си се страхуват, че ако останат напълно верни на някого, биха могли да бъдат наранени и оставени сами.

Месечен хороскоп за август 2018

Рак 

Ако Ракът изобщо изневери на партньора си, това би било вероятно защото чувстват, че са изгубили връзката с половинката си. Обикновено усещането, че партньорът им не се интересува от тях, че е спрял да ги обича или че не ги цени вече по начин, по който го е правел преди, ги съсипва. Това ги тласка към търсене на обич и одобрение на друго място.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
tova za ovena ne e viarno . pone az niamam takova mislene.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар