Всичко за зодиите

5-те зодии с най-хаплив език

Кои представители в зодиака жилят най-силно

23.05.2019г. / 12 38ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Някои зодии са по-заядливи и злобливи от други. Общата им черта е „змийският език“, който хапе наистина болезнено там, където човек е най-уязвим. Способността да усещат слабото място на всеки тези зодии дължат на интуицията си. Те умеят да стрелят право в десетката и ако познавате някой техен представител, значи знаете от първо лице.

Ето кои са хапливците на зодиака:

Дева

Както в единия момент Девата е разбираща и чувствителна, така в следващия може да направи чувствата и емоциите ви на пух и прах само с едно изречение. На вас ви се налага да се защитавате, но казаното никога не е достатъчно.

4 зодии, които се раздават най-много в леглото

Тъй като Девите са много добри психолози, те лесно разбират къде е слабото ви място и го използват винаги, когато им потрябва. Инстинктивно знаят какво точно да кажат, за да ви заболи силно. Те могат да са прекалено критични, перфекционистични и понякога дори сурови. Намеренията им обаче невинаги са лоши.

Лъв

Лъвовете са най-избухливата зодия в зодиака. Те могат да подпалят за части от секундата, а бурята да е толкова гръмотевична, че да се чудите откъде ви е дошла. В гнева си, а и не само тогава могат да изпуснат критично хапливи коментари, от които да ви заболи страшно много.

Те като истински хищници са винаги нащрек, долавяйки всяка фибра, издаваща страх от тялото и психиката ви. Притежават умението да издебват момента, в който сте слаби и атакуват безмилостно. Често хората ги възприемат като надути, нетолерантни и покровителстващи със сила.

Повечето Лъвове изразяват онова, което мислят по арогантен начин без да се замислят как това се отразява на хората.

Скорпион

Ухапете Скорпион и той ще ви го върне тъпкано. Тази зодия е пряма, не забравя обидата, изключително злопаметни са и си го връщат по най-болезнения начин, дори да е минало много време след нанесената обида.

6 зодии, които приемат всичко твърде лично

Скорпионите са ревниви и не могат да крият чувствата си. Когато се почувстват заплашени, те се свиват, чакайки удобния момент да атакуват. Когато Скорпионът реши да хапе го прави по най-ужасния и неочакван начин. Когато забиват нож го правят възможно най-дълбоко. Ако продължите да се защитавате са склонни да започнат да извиват ножа навътре в психиката ви, за да ви заболи още по-силно.

Коментирай