Всичко за зодиите

5 нетърпеливи зодии, които взимат прибързани решения

Какво ги кара да действат импулсивно

05.12.2019г. / 13 23ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Козирозите са усърдна, практична и много предпазлива зодия, която премисля по десет пъти своите ходове, само и само да се предпази от грешки. Въпреки това обаче, Козирозите в много ситуации са импулсивни и самоуверени, което ги кара да грешат. Песимизмът им ги кара да взимат прибързани решения, защото тръгват с предварителната нагласа, че от действията им няма никакъв смисъл и нещата така или иначе няма да се променят. След това съжаляват, но пък и не са изненадани от резултата.

5 прагматични зодии, които винаги мислят дългосрочно

Козирозите са от хората, които не искат да са предсказуеми в очите на другите. Понякога и този техен стремеж ги кара да действат импулсивно. Бързо взетите решения са плод на този устрем, който е част от спонтанната им природа.

Стрелец

Стрелците са зодия, въоръжена с много търпение. Те могат да изглеждат безгрижни отстрани, но това не е така. Те са аналитични и с много остър ум, който ги ръководи през целия им живот. Когато обаче умът им е замъглен от емоции или трудни ситуации, решенията, които взимат, често не са добре премислени и са прибързани. Един Стрелец никога няма да си признае, че е сгрешил, дори светът да се срине пред него.

Стрелците са погълнати от себе си и често не виждат влиянието, което решенията им оказват върху околните. Някои хора тълкуват тази тяхна черта като егоизъм или жестокост, но това не е така. Те просто действат необмислено и прибързано и са прекалено погълнати от себе си, за да мислят за другите.

Близнаци

Близнаците мразят да взимат трудни решения. Дълго време се правят, че проблем не съществува, докато най-накрая взимат възможно най-прибързаното и необмислено решение, което после обърква целия им план. Те мислят, че в такива трудни ситуации е по-добре да се вземе каквото и да е решение, отколкото да се задълбочават в размисли и анализи. Близнаците са хора на действието.

4 зодии, които са добри комуникатори във връзките

Тъй като Близнаците са хазартна зодия, бързите решения в много случаи се оказват полезни и правилни за тях. От опит те знаят, че е излишно да се терзаят за потенциален неуспех, който още не се е сбъднал, затова и не се тормозят в протяжни анализи. Просто предприемат действия, пък да става каквото ще.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
ne se pritesniavam ot lujite na hora koito ne me interesuvat . naraniava me mnenieto na 4ovek na kogoto durja . taka 4e ne vsi4ko priburzano ili nedoobmisleno mi e vuv vreda .4esto popadam na istina i otkrivam luji.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар