Всичко за зодиите

Какво означава любовта за всяка зодия

За всеки тя е нещо различно

08.10.2019г. / 12 16ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

За Козирозите любовта е нещо традиционно, в което има класика и което е предсказуемо. Те са много отговорни и очакват същото от половинките си. Сигурността във връзката е ценност номер едно за Козирога. Той се влюбва повече с ума си, отколкото със сърцето си. При тази зодия необмислени действия не съществуват. Същото очаква и от партньора си. Когато Козирогът обича някого, той е готов на всичко за него, включително да пренебрегне собствените си нужди. За него няма значение какво казва сърцето му, щом традиционализмът в отношенията казва да се направи компромис. Козирозите са много протективни и са готови на всичко за семейството си.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Водолей

Ключът към любовта за Водолея е разбирането. Тази зодия е много свободолюбива и ако партньорът ѝ не разбира това, рискува да я изгуби. Водолеите са креативни, летят в облаците, мечтаят, вдъхновяват се и се разпалват лесно. За тях любовта трябва да е огнена, да е интересна и да не спира да ги държи в напрежение. Самите те често остават мистерия за околните. Неразгадаеми са и това ги прави толкова любопитни като личност. За Водолеите е важно любовта им да е като пъзел, който могат да редят непрестанно. Това ги кара да се чувстват живи.

Риби

Идеята за любовта при Рибите обикновено се заражда от вдъхновяваща книга, която са чели в детството си. Мисълта за тази любов ги преследва в живота и те непрестанно се опитват да я открият наяве. Проектират тази идея във връзките си, но често се разочароват. За Рибите любов означава чувствителност, нежност. Това са част от определенията, които за тях любовта трябва да притежава. Те имат силна интуиция за партньорите си и винаги могат да усетят фалшивостта в отношенията. Рибите търсят човек, с когото да остареят заедно и с когото да мечтаят заедно.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
vajen e 4ovekut , bih dopusnala do sebe si samo liubim goliam bliznak
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време