Всичко за зодиите

3 зодии, които често остават приятели с бившите си

Какво ги кара да пазят приятелството си

03.01.2020г. / 13 41ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак 

Ракът е една от най-чувствителните зодии в зодиакалния спектър. Поради този факт той се привързва изключително към партньорите си и цени своите отношения с тях. Споделените моменти за изключително важни за него. Раците биха се почувствали твърде самотни и ограбени, ако изведнъж скъсат всякакви отношения с бившата си половинка. Те се чувстват сякаш ще изгубят всичките си спомени. Това би ги наранило много. 

5-те зодии, на които може да разчитате при трудности

Раците са любящи и грижовни. Дори те самите да са били зарязани ще намерят сили да се обадят и да се поинтересуват как се чувства бившата им половинка. В тяхната природа е вградено чувството за обгрижване и закрила. За тях е важна човешката любов повече, отколкото интимната. Повечето Раци нямат връзки, които да са прекратили завинаги и към които да не поглеждат назад с любов. Те винаги намират начин да се погрижат за хората от миналото си. Готови са да раздават подкрепа и обич в трудни моменти, да дават съвети и да бъдат рамо, на което да се опреш. 

Раците намират чувственост във всички, с които контактуват. Дори да бъдат разочаровани и наранени, те проявяват разбиране. Умеят да се поставят на мястото на другите и да разбират техните мотиви и причини. 

Как всяка зодия показва любовта си към партньора

Стрелец 

Стрелците са много изменчив знак. Те са гъвкави и винаги готови за промяна. Може да се каже, че те са хамелеонът на зодиака. Не се страхуват рязко да променят взаимоотношенията си, да сложат край на връзката, да продължат напред, но рядко го правят по начин, който да накара бившата им половинка да ги намрази. Никога не затварят вратата докрай. Стараят се да запазят приятелството си с бившите и да не отрязват пътя си към тях. 

6 зодии, които стават перфектни лидери

Стрелците биват водени от стремежа за приключения и забавления. Затова и понякога са лекомислени и действат прибързано. Вероятността да се задържат задълго на едно място с един и същи партньор не е толкова голяма, особено ако системно започнат да се чувстват отегчени. Вместо да напуснат връзките си със скандал обаче, Стрелците правят всичко възможно за поддържане на приятелство, което означава много за тях. 

Трите зодии, които са най-големите гадняри в зодиака

Ако бившият им партньор е човек, който има добро чувство за хумор и е източник на добри идеи, Стрелците в никакъв случай не биха искали да го изгубят безвъзвратно. Те търсят интересни личности през целия си живот, защото хора с подобна натура ги вдъхновяват и впечатляват. 

Коментирай