Всичко за зодиите

3 зодии, които често остават приятели с бившите си

Какво ги кара да пазят приятелството си

03.01.2020г. / 13 41ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

За някои зодии мисълта за каквито и да е отношения с бившите им половинки е направо смразяваща. Повечето биха предпочели никога повече да не ги видят, да изхвърлят всички снимки и подаръци в коша за боклук, само и само да забравят за съществуването им. Но има и други зодиакални знаци, за които приятелството с бившите партньори е по-скоро изпълващо и необходимо, отколкото непоносимо. 

Какво означава любовта за всяка зодия

Разбира се, има милион причини и фактори, които оказват влияние върху това дали една двойка ще се раздели по мирен и приятелски начин или не. Но астрологията казва своята тежка дума в много от тези случаи. Някои зодии са естествено по-отворени към приятелските отношения след края на интимната връзка, защото с бившия ги свързват много житейски събития и общи запознанства. Те не са готови да захвърлят с лека ръка тези социални връзки и емоционални спомени. 

Тези зодии поставят акцент върху отношенията с човека. За тях те имат значение повече отколкото самата връзка. Поддържането на приятелство с бившия е начин да се справят с раздялата без да изтриват човека от живота си. 

5 нетърпеливи зодии, които взимат прибързани решения

Вижте кои са зодиите, които много често остават приятели с бившите си. 

Близнаци 

Близнаците не са злопаметна зодия. Може да се каже, че природата им е лекомислена в добрия смисъл на думата, тоест те не таят гняв и омраза, дори да са били наранени. С времето им минава и подхождат добронамерено към бившите си. Рядко биха се отнесли студено и отмъстително към когото и да е в интимен или приятелски план. Близнаците са въздушен знак, което ги кара да не се задълбочават в проблемите и негативизма, а просто продължават напред с усмивка. 

6 двойки зодии, които са идеална любовна комбинация

Техният комуникативен характер ги кара да не могат да се дистанцират, особено ако ценят човека, с когото са имали връзка. Тази зодия не може с лека ръка да загърби всичко преживяно, затова предпочита да поддържа приятелство с бившите си, доколкото е възможно. Близнаците са свикнали лесно и бързо да скъсяват дистанцията, да топят ледовете и дистанцирането ги мъчи. Дори връзката им да не върви, те все още ще се опитват да разговарят с партньора си на темите, които са приятни и за двамата. 

Въпреки това, Близнаците са нетърпеливи по натюрел и бързо се отегчават. Така че, поддържането на приятелството за тях зависи от това доколко бившият им партньор е интересен и важен като личност за тях. 

5 бета зодии, които отстъпват пред алфа знаците

Коментирай
Свободно време