Всичко за зодиите

5 обсебващи зодии, които искат да контролират живота ви

Отнасят се контролиращо към партньорите и връзките си

11.01.2020г. / 15 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Скорпион

Скорпионите определено са ревниви до мозъка на костите си. Непосилно е за тях да се справят с ревността си. Ако са във връзка може да се наложи пълно разкриване на дейностите, с които се занимава партньорът им. Той бива подложен на разпит кога ще се прибере, с кого е бил, какво е правил. Онова, което ще каже ще бъде подложено на съмнение и така отново и отново, докато не се стигне до конфликт.

Тази зодия обича да има прозрачност във връзката, но само откъм партньора им. Що се отнася за тях нещата често не стоят по този начин. Те са склонни да крият от половинките си и да спестяват някои подробности от живота си. Ако се съмняват твърде много в любимите си са склонни дори да прибегнат до шпиониране.

ТЕСТ: С коя зодия ще е вашата идеална среща?

Свързани статии

Козирог

Когато Козирогът се превърне в обсебващ и доминиращ, това обикновено е провокирано от чувството, че не го слушате, че игнорирате съветите му. Вместо да го пропусне през ушите си и да ви остави да правите каквото сте решили, Козирогът ще ви преследва и ще направи всичко възможно да ви убеди в правотата си.

Вие ще сте длъжни да видите смисъла, който той ви натрапва. Ако не се съгласите, той ще задълбае с критиката си до степен, в която ще ви накара да се почувствате дълбоко засегнати. Постоянната критика на Козирозите е добре премислена, защото са много прозорливи. Затова и тя се усеща така лична и дълбоко засягаща.

5 зодии, които са особено предпазливи в любовта

Рак

На моменти Ракът може да се оприличи на доминиращ родител, който непрекъснато забранява неща на детето си и му размахва пръст. Раците смятат, че не контролират, а напътстват любимите си хора, показват им правия път. Те използват чувството за вина като техен инструмент в убеждаването.

Те са дълбоко грижовни личности, които същевременно са и много чувствителни. Дълбоко вярват, че са прави и че партньорите им трябва да се вслушват в съветите им. Ако им упорствате прекалено, те ще се свият в черупката си и ще се опитат да ви накарат да съжалявате за поведението си. По този начин ви управляват.

4 зодии, които най-често са фалшиви приятели

Коментирай