Всичко за зодиите

Как всяка зодия се справя със социалната изолация

Изпитание, на което всеки реагира различно

24.03.2020г. / 10 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

За Раците поставянето на етикети е най-досадното нещо на света. Дразнят се на това, че хората роптаят срещу това, че не могат да излизат навън. За Раците навън и вътре са само понятия, които нямат никакво значение. Техният вътрешен мир е най-важен за тях. Дразнят се и на апокалипсиса, който виждат наоколо, на изпразнените щандове по магазините, на истерията, която обзема почти всички. Те приемат всяко предизвикателство с равнодушие и са готови да си останат вкъщи, щом това се налага. Чувствителни натури като Раците преживяват самоизолацията като нещо временно и не се впечатляват особено в дълбочина.

Как всяка зодия се отнася към работата

Лъв

Лъвовете взимат присърце призивите за отговорност и социална изолация. Мерките за ограничение не са приятни за тях, но са готови да ги понесат стоически, за да помогнат на близките си и хората въобще. Те са отговорни по природа. На Лъвовете им е вродено да се грижат за хората около себе си. Изолацията все пак ще им се отрази зле, ако са затворени напълно сами вкъщи. Ако обаче имат човек от семейството до себе си, всичко ще е наред.

Дева

Девите са чистофайници и ще преобърнат целия си дом, за да го почистят и дезинфекцират възможно най-щателно според препоръките на здравните власти. Домът им свети от чистота поначало, но социалната изолация ги кара да предизвикат още повече перфекционизма си по отношение на чистотата. Снабдени са с всичко необходимо за тази цел още преди настъпването на пандемията.

6 двойки зодии, които са идеална любовна комбинация

Коментирай
Здраве и красота