Всичко за зодиите

Как всяка зодия се справя със социалната изолация

Изпитание, на което всеки реагира различно

24.03.2020г. / 10 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Любимото занимание на Везните по време на самоизолация е четенето на мнения, случаи, казуси, различни мерки, които могат да се вземат със справяне с пандемията. Везните се колебаят кое мнение да изберат и приемат за свое, затова се нуждаят от обширно проучване. Спокойно могат да прекарат цяла седмица в такива занимания, размишлявайки.

5 неща, които важат за всички щастливи двойки

Скорпион

Скорпионите се чувстват дълбоко обременени и потиснати от факта, че трябва да си стоят вкъщи. Тази зодия е една от най-социалните и веднага започва да мечтае отново за завръщането си на социалната сцена. Скорпионите понасят изолацията толкова тежко, че лежането на тъмно в хола на дивана ги кара дори да мислят, че отнякъде ще изскочи чудовище, което да ги погълне, въпреки че вече не са деца.

Стрелец

Стрелците прекарват цялата първа седмица от изолацията си в търсене на самолетни билети в желанието си да пътуват още в първия позволен миг след приключването на пандемията. Те са изпълнени с енергия и идеи, затова стоенето вкъщи не им пречи, а им помага да мобилизират всичките си идеи, за да стартират нов проект. Могат да бъдат фрийлансъри, предприемачи, онлайн бизнес мениджъри. Гъвкави и интелигентни са, затова и много често успяват в реализацията на идеите си в кризисни ситуации.

20 знака, че сте идеална двойка

Коментирай