Всичко за зодиите

Как всяка зодия се справя със социалната изолация

Изпитание, на което всеки реагира различно

24.03.2020г. / 10 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

За Козирозите е добре дошло да си останат вкъщи. Те могат изобщо да не излизат, стига да имат всичко необходимо. Ще напомнят непрекъснато на съквартирантите си да си мият ръцете и да не стъпват с обувки вътре. Ще приготвят всякакви полезни менюта за похапване през деня. Ще обособят ъгъла си за работа и ще включат на бързи обороти. Всъщност самоизолацията за тази зодия е време за почивка, от която се нуждаят.

Какво правят щастливите двойки преди лягане?

Водолей

Водолеите обичат времето, прекарано сами, но след като свършат всичките си запаси от ядки, вафлички и закуски, те започват да търсят всевъзможни начини да нарушат изолацията. Намират си претекст да излязат до магазина. Разхождат кучето. Разхождат го пак. После отиват до аптеката, все пак аналгинът е свършил, пък главата може да ги заболи. Обаждат се на приятели, пишат си с някого, винаги имат отворен чат. Обичат да влизат от стая в стая, за да проверят какво правят другите вкъщи. Изобщо, Водолеят не е създаден да бъде лишен от възможност за общуване.

Риби

Рибите са интровертите на зодиака. Те обичат да прекарват време вкъщи поначало и изолацията изобщо не им пречи. Пречи им нагнетената обстановка на несигурност за бъдещето. Това е което ги тормози. Останалото за тях са бели кахъри. Стига да имат близък човек до себе си вкъщи, всичко ще бъде наред за тях. В такива моменти нежната им душа лесно се плаши и се нуждае от утеха и дълги разговори до зори.

20 неща, които щастливите двойки правят след работа

Коментирай