Всичко за зодиите

Пълнолуние във Везни на 28 март – ще търсим баланса

Възможно е да сме по-емоционални

24.03.2021г. / 16 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 28 март настъпва пълнолуние в знака на Везни. Тогава Слънцето в Овен формира „опозиция“ на Луната във Везни. Емоциите ни ще се усещат силно, а темите, които ще ни вълнуват ще са романтиката, драмата в отношенията.

В полярността Овен-Везни, Овенът представлява „себе си“, а Везните представляват „другия“. Това пълнолуние ще ни накара да осъзнаем добре нуждата си от взаимоотношения и всичко, което изисква тяхното поддържане, като компромиси, комуникация, мило отношение и балансиране.

Защо жената Везни е толкова специална?

Ще търсим равновесието между задоволяване на личните ни нужди и съобразяване с нуждите на друг, който е важен за нас. Пълнолунието във Везни напомня за дипломатичната съсредоточена върху равенството и справедливостта същност на Везните. От друга страна, Слънцето в Овен цени автентичността и независимостта.

Но тук ще се намесят и Венера, Сатурн, Марс. Това означава, че напреден план излизат партньорствата. Може да имаме полезни такива с по-опитни хора и да видим ползите от тях. Възможно е да структурираме или опростим живота си по значителен начин и това да доведе до големи подобрения.

Сезонът на Овена – динамика от планетарни енергии

Това пълнолуние може да се усети по-силно от кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог.

Везните носят една прекрасна енергия на баланса и равенството, но невинаги е лесно да ги постигнем, без значение дали става дума за лични или работни взаимоотношения. Съвсем няма да минем без взимане на решения и по време на пълнолуние, а по това време обикновено решенията се основават на нашите емоции, а не толкова на логиката или на здравия разум.

Кои камъни ни предпазват от въздействието на електронните устройства

Възможно е да сме крайни, да не ни се иска повече да сме търпеливи, ако смятаме, че някои събития се бавят. Важно е да не стигаме до крайности, а да заложим на добра комуникация.

Пълнолунието във Везни, с което ще завършим месец март ще ни вдъхнови да търсим баланса в живота си, да внесем повече хармония в контактите си. Знакът Везни ще подхрани нашата дипломатичност и изящество, когато става въпрос за провеждането на разговори. Моментът е подходящ за повдигането на емоционални проблеми, стига да не взимаме емоционално решенията си.

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време