Всичко за зодиите

Камъни за всяка зодия, борещи негативната енергия

За повече баланс и късмет

05.04.2021г. / 15 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стресът, комуникацията с хора с отрицателни вибрации, някои събития в живота ни, могат да нарушат нашата енергийна бариера. Отрицателната енергия се прокрадва и ние често изпитваме умора, главоболие, раздразнителност, губим желание за всичко. Нуждаем се от нещо, което често да прочиства енергията около нас и да ни пази от негативността. Отдавна знаем за силата на някои камъни, които можем да носим като аксесоар, да декорираме в дома си, да медитираме с тях.

Вижте кои ще ви дадат сила, според вашия зодиакален знак.

Зодия Овен – син ахат и карнеол

Синият ахат е камък, който ни дава яснота, ясна комуникация с другите. От друга страна, карнеолът повишава положителното мислене, смелостта и елиминира негативните влияния.

Камъни за късмет според личното число

Зодия Телец – черен турмалин и зелен нефрит

Телци, това са вашите камъни за защита, които ще ви пазят от фалшивостта на хората и негативните им вибрации. Ще ви осигурят подкрепа, особено нефритът, който е дълбоко свързан със стихията на земята, която е вашата стихия.

Тест с пеперуди разкрива скрити страни на личността ви

Зодия Близнаци – изумруд и яспис

Изумрудът осигурява защита на сърцето в ситуации на стрес и напрежение, като също така помага на Близнаците да видят лъжата. Ясписът има силата да ви пази от негативните енергии на хората.

Коментирай