Всичко за зодиите

Венера влиза в Телец до 8 май – любов и грижа за себе си

Ще печелим повече

14.04.2021г. / 13 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Венера, планетата на любовта и парите, влиза в знака на Телец на 14 април и ще остане в този знак до 8 май. През този период ще бъдем по-флиртуващи, чувствени и желаещи любов. Време е да постигнем тези чувства. Ще получаваме нова, освежаваща енергия, която ни подтиква да се потопим в лукса на живота и да поставим себе си на първо място.

Венера е управляваща планета на знака Телец, който е земен знак. На тази земна територия Венера може да работи най-добре и да ни подарява романтика, флирт и дори практикуване на любов към себе си през следващите няколко седмици. Това определено е един положителен транзит, който ще ни помогне да се фокусираме върху любовта, парите и връзките, така че нека се подготвим за хубави неща.

Талисмани за късмет за зодия Телец

Венера в Телец е известна с това, че е снизходителна и приятна. Сега всичко е свързано с нашите желания, нужди и не бива да позволяваме на никого да ни пречи да ги изпълняваме, особено в спалнята. Не бива да забравяме, че Телецът е един от най-чувствените знаци на зодиака.

Защо жените Телци са толкова специални?

Докато Венера в Овен се отнася повече за бързите и пламенни сексуални отношения, то Венера в Телец ни кара да отделяме повече време за флирт, опознаване, сексуална игра. Вибрациите на този транзит създават идеалната възможност да експериментираме в спалнята.

Но енергията на Венера в Телец е енергия за удоволствие и извън спалнята. Ето защо наша основна цел ще бъде да направим удоволствията като цяло наш основен приоритет.

Телецът е земен знак, който обича да се отдава на сетивни удоволствия. Той се стреми към финансова стабилност, лукс, постигане на красота, чувствените любовни връзки. Венера ни помага да постигнем всичко това.

5-те най-грижовни зодии

Като цяло всички 12 зодии в зодиака ще усетят влиянието на този транзит. И все пак родените под земните знаци Телец, Дева и Козирог ги очакват няколко ярки седмици, в които могат да постигат всякакви успехи, включително любовни.

При Овните финансите могат да се подобрят и повишат, но само ако бъдат дейни и работливи.

Ако сте родени под знака на зодия Скорпион също ще имате чудесни възможности в любовта. Да надградите взаимоотношения или да срещнете нова любов.

На късмет в начинанията ще се радват Водолей, Близнаци, Везни и Риби. Близнаците нека създадат повече баланс в личния си живот и да бъдат наясно какво искат в любовта.

Стрелците ще се чувстват мотивирани в работата, комуникацията с колегите и работата в екип ще им носи успехи, ще имат желание да подобрят живота си като цяло.

Зодия Рак ще има радости в семейството, социалните контакти, приятелствата.

Лъвовете ще очароват и ще могат да постигнат големи успехи, които ще им отворят нови врати.

Не забравяйте, докато Венера е в Телец, да поставите личното удоволствие на преден план. Грижете се добре за себе си!

Снимки: iStock

Коментирай