Всичко за зодиите

Ароматни масла за всяка зодия

За повече баланс и красота

13.07.2021г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато се грижим за своето здраве и красота, обичаме да добавяме към рутината си и различни масла. В маските за коса или лице, към лосионите за тяло, ваната, като ароматерапия. Те ни изпълват с вълшебни усещания и аромати. Вие кои масла обичате да ползвате? Вижте какво още може да добавите към колекцията си според зодиакалния ви знак.

Зодия Овен – масло от тамян или розмарин

Овните са смели, честни, но и своенравни. Обикновено биват привлечени от различни стимулиращи аромати, които изпълват пространството им с комфорт и топлина. Етерични масла от тамян и розмарин ще им помогнат да поддържат силната си енергия.

Разкрасяващи маски за очи за всяка зодия

Зодия Телец

Телците харесват парите и лукса и винаги се стремят да си ги осигурят. По отношение на ароматите в кремове, парфюми, те биха заложили на луксозните комбинации. Етерични масла, които биха насърчили тяхното чувство за защита и сигурност са магнолия, гардения.

Суперхрани за всяка зодия

Зодия Близнаци

Близнаците са остроумни, многостранни, комуникативни и интересни личности. Според редица западни астролози, представителите на този зодиакален знак, „страдат“ от свръхактивен ум. Постоянно мислят, търсят истини, отговори, генерират идеи. Техните балансиращи етерични масла, които им помагат да намалят стреса и да не губят мотивация са босилек, бергамот и грейпфрут.

Етерични масла при целулит

Зодия Рак – пъпеш, ванилия или кокос

Ароматни масла, които имат чудесни ползи за красотата на кожата, но също така помагат на Раците да балансират своите емоции, но и да останат фокусирани. Тъй като те обичат дома и той ги кара да се чувстват сигурни и приятно, биха могли да добавят тези аромати в него под някаква форма, като свещи, ароматни клечици, ароматни лампи.

Коментирай
Свободно време