Всичко за зодиите

Ароматни масла за всяка зодия

За повече баланс и красота

13.07.2021г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Лъв

Ако сте зодия Лъв, то вероятно знаете, че за вашия знак са характерни драматичността, гордостта, романтичността, забавленията и любовта. Вашите най-уязвими страни, според астрологията, са гърбът и сърцето. Вашите етерични масла, които може да включите в грижата за здравето и красотата са лимон, джинджифил, чесън и майорана.

Най-добрите етерични масла за жени

Зодия Дева

Девите са аналитични, отговорни и интелигентни личности. Но също така са перфекционисти и това може да изостря понякога техните емоции. Маслото от пачули може да им помогне да намалят напрежението и умората.

Зодия Везни

Везните се отличават с лоялност, усет към красивото, детайлите. Техните масла определено са луксозни, като нероли или лавандула, тъй като Везните имат изтънчен вкус и силно възприятие за нещата край тях. Тези аромати биха им помогнали да се отпуснат, да поддържат добър емоционален баланс, да се зареждат с хубави мисли.

Най-добрите етерични масла за бърз растеж на косата

Зодия Скорпион – жасмин или здравец

Въпреки че Скорпионите са интензивни и решителни личности, те обичат да разкриват скритата истина. Не бива да забравяме, че те са и много страстни. Жасминът подхранва чувствената страна на Скорпионите, докато здравецът може да помогне за смекчаване на интензивната им природа, смятат астролози.

Коментирай