Всичко за зодиите

Ароматни масла за всяка зодия

За повече баланс и красота

13.07.2021г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Стрелец

Стрелците са склонни да бъдат оптимисти, ентусиазирани и имат дълбока любов към всичко чуждо и екзотично, обичат динамиката, спорта, пътуванията. Тяхната управляваща планета е Юпитер. Маслото от чаено дърво е подходящо за природата им. То ще насърчи техния дух. Повече за неговите ползи за красотата, прочетете тук.

Зодия Козирог

Представителите на тази зодия са амбициозни, предпазливи и дисциплинирани личности. Въпреки това понякога са инатливи и твърдоглави. Маслото от кориандър може да помогне за „омекотяване“ на тяхната упорита природа.

Полезни свойства на шипковото масло

Зодия Водолей

Представителите на зодия Водолей са уникални и прогресивни личности, които имат свободомислещи умове. обясняват Зернер и Фарбер. Тъй като Водолеите са склонни да бъдат малко нерешителни, маслото от лимонова вербена може да им помогне да насърчат своята смелост. Също така има успокояващо действие, което го прави чудесно за намаляване на стреса и напрежението.

Богата комбинация от масла, забавяща стареенето на кожата

Зодия Риби

Рибите са мечтатели, чувствителни личности, пълни с вдъхновение. Тяхното етерично масло е това от елеми. Освен че забавя стареенето на кожата, маслото помага за балансиране на емоциите, действа релаксиращо.

Коментирай