Всичко за зодиите

Новолуние в знака на Дева - време е за новости

Ще планираме идеите си

05.09.2021г. / 09 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Деви, сега имате възможността да поставите вашите лични и професионални цели, които да осъществите. Признанията за положените усилия в работата няма да закъснеят. 

Какви са хората, родени на прага между Дева и Везни

За родените под знака на зодия Везни, това новолуние е време, в което да се отпуснат и да мечтаят. Ще придвижвате своите проекти напред, но не бързайте излишно. 

Скорпиони, социалният ви живот ще ви носи много положителни емоции, енергия за работа също няма да ви липсва. Възможно е и да осъществите някоя своя мечта. 

Камъни за късмет според личното число

Стрелците ще си поставят нови цели, които ще са свързани с кариерата им. Новолунието в Дева ви напомня да изчистите старото и ненужното, както в дома, така и в спомените, контактите. 

Козирозите ще имат прилив на идеи и енергия, готови за нови предизвикателства. Успехите ще ви следват и ще ви радват. 

Водолеи, пригответе се за трансформация, повишено желание за секс, но внимавайте с партньорствата (лични и служебни). Не са изключени конфликти. 

Рибите ще се съсредоточават върху новите си идеи и контакти, които ще са интензивни. Успехите ще ги следват, но е важно да се научат да работят в екип. Някои от вас ще надградят любовната си връзка. 

Снимка: Istock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )