Всичко за зодиите

Новолуние в знака на Дева - време е за новости

Ще планираме идеите си

05.09.2021г. / 09 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 7 септември ни очаква новолуние в знака на зодия Дева, която се управлява от Меркурий. Заземяващата енергия на този знак ще ни бъде водач. Възможно е да се окаже, че търсим приключения, искаме да опитаме нови неща и да създадем продуктивна промяна в живота си. Вероятно е настъпил моментът да опитаме неща, които отдавна ни се е искало. Новолунието в Дева ще ни напомни за стари рани в миналото, в детството, да прекъснем този цикъл с миналото, за да постигнем лекота. 

Новолунията ни насърчават да проучим задълбочено всеки сектор от живота си и да се освободим от всичко, което ни пречи да се превърнем в най-добрата версия на себе си. Като цяло, новолунието в Дева ни вдъхва чувство за безопасност и ни позволява да си върнем властта над живота си.

Какво да очаквате според зодиакалния ви знак? 

Представителите на зодия Овен ще имат работни успехи, ще поемат нови и нови ангажименти, но е важно да завършват започнатото. 

Телците ще се радват на интимни страсти. Самотните имат добри любовни перспективи, а обвързани ще могат да заздравят взаимоотношенията си. Творческите професии ще се радват на идеи. 

Месечен хороскоп за септември

Близнаците ще обърнат внимание на дома си, обновленията в него, създаването на удобства Някои могат да сменят дори местоживеенето си. Ще имат възможността да резрешат някаква семейна драма. 

6 причини огнените зодии да се справят по-добре в любовта

Новолунието в Дева ще постави фокуса върху комуникацията за Раците. Време е да говорите, без значение дали става въпрос за комуникация в любовта, работата. Предайте своите идеи и желания, но без конфликти. 

Лъвове, новолунието в Дева навлиза във вашата сфера на притежания и ценности. Това може да ви донесе новини за работа, повишение, допълнителни доходи. Ще имате възможността да промените и подобрите финансите си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )