Всичко за зодиите

5 таро карти разкриват какво ви очаква

Един забавен тест

11.04.2023г. / 19 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако можем да надникваме в близкото бъдеще, вероятно щяхме често да го правим. Когато сме изправени пред избор или се чувстваме в застой, обичаме да се обръщаме към таро картите. Днес споделяме с вас 5 таро карти. Изберете си една и вижте какво ви очаква в близко бъдеще.

 

Луната

Изборът ви на карта разкрива, че ще се сблъскате с конфликти и трудности, опитвайки се да сбъднете мечтите си. Останете верни на себе си, само така ще можете да постигнете успех и да се отличите от всеки друг. Ще преминете през промени, но не със страх, а с благодат. Луната ще освети пътя ви, възможностите, а тревогите от миналото могат да бъдат излекувани. Въпреки това, бъдете търпеливи, без да прибързвате.

Зодиите с най-силна интуиция

Четворка чаши

Вашата таро карта показва, че ще преминете през време на изключително преоткриване на себе си. Омръзнало ви е от скуката, застоя, в който се намирате. Хубавото е, че пред вас се откриват нови възможности да въведете желаните промени. Време е да се огледате край вас и да постигнете повече емоционален баланс. Ако вярвате, че има неща, които ви карат да бъдете в застой, насочете вниманието си към такива, които да ви побутнат напред.

Как да привлечете богатство и просперитет в дома според фъншуй

Кралицата на жезлите

Чудесна таро карта! Вие сте енергична, независима, оптимистична и екстровертна личност. Приятелски настроени, уверени в себе си и карате хората да се чувстват спокойни. Очаква ви един прекрасен период в живота, на много възможности, включително и в любовен план. Благополучието е налице, щастие в любовта също. По отношение на работата си ще бъдете пълни с енергия и мотивация да постигате успехи. Може да постигнете напредък, дори във финансов план.

Тест: Какво ви липсва най-много в този момент от живота

Двойка мечове

Интересна карта. В таро двойките се свързват с мъжките и женските принципи. Изборът ви на карта показва, че ще се окажете в един наистина пълноценен съюз, който може да е любовен, или може да е бизнес ориентиран. Така или иначе, това ще се основава на взаимно уважение и компромис. От друга страна е време да видите истината, да спрете да се самозалъгвате и да правите неща или да бъдете това, което не желаете.

Намислете си желание и вижте кога ще се сбъдне


Кралица на чашите

Кралицата на чашите е красива, интроспективна жена. За разлика от повечето чаши в картите таро, тази чаша е затворена. Това означава, че мислите и чувствата на кралицата идват от нейното подсъзнание и от дълбините на душата ѝ. Ако нямате половинка до себе си, възможно е да срещнете партньор, който напълно да отговаря на вашите нужди. Най-общо казано, това е положителна карта както за кариерата, така и за финансите, която предполага, че сте „в хармония със себе си, имате добър баланс между професионален и личен живот.

Снимки: istock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )