Всичко за зодиите

Новолуние в Скорпион на 4 ноември – може да сме по-напрегнати

Ето какво ни очаква

03.11.2021г. / 15 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 4 ноември 2021 г. ни очаква новолуние в знака на Скорпион, което може да доведе до неочаквани и внезапни промени, към които е трудно да се адаптираме. Много е важно да не се поддаваме на негативните емоции, а да поддържаме ума си отворен, за да намерим по-добър път. Ноемврийското новолуние се противопоставя на Уран.

Другият аспект по време на новолунието е Меркурий секстил Венера. Едно плавно и хармонично влияние, което може да „омекоти“ до известна степен рязката и хаотична природа на новолунието срещу Уран.

Таро карти за ноември за всяка зодия

Ще се повиши желанието ни да опитаме нещо ново, да направим живота си пълноценен. Всичко това, търсейки свобода да правим нещата по свой собствен начин, а ако се опитат да ни наложат правила, определено няма да сме доволни. Като цяло, новолунието в Скорпион може да ни направи по-нервни. Възможни са внезапни промени и неочаквани срещи и събития, които да повишат тревожността ни.

Това, което можем да направим е да не се съпротивляваме срещу събитията, защото така стресът ще ни завладее и може да тръгнем в грешна посока. Споровете или раздялата през този период може да са резултат от нетърпение или нежелание за адаптиране.

Женски хороскоп за ноември

От друга страна, Меркурий секстил Венера насърчава мира и хармонията, като същевременно намалява стреса. По-устойчивото настроение и добрите ни комуникационни умения ще ни помогнат да се справим с настъпващите промени. С Уран трябва да внимаваме, защото той може да допринесе за това да се раздалечим от хората, да сме импулсивни. Точно тук е положителната енергия на секстила Меркурий Венера, който ще подкрепя любовта, приятелството, дипломацията.

Новата 2022 ще бъде годината на Черния воден тигър

Ако сте от тези личности, които жадуват за ред, то интензивността на това лунно събитие ще ви напомни да се откажете от контрола и да израснете над тези обстоятелства.

Има все пак и положителен аспект и той е, че Скорпионът управлява активите и инвестициите, така че предоставя възможност да се организираме финансово. Период, подходящ за подреждане на финансови дела, сделки с имоти, акции и други.

И да, новата любов е съвсем реална за тези от вас, които я търсят. Новолунието е идеално да поработим върху интимността във връзката с партньора, да я заздравим.

Енергията на Скорпион управлява смъртта и прераждането, а това новолуние е подходящ момент да преоткрием себе си. Помислете какво бихте искали да промените за себе си през следващите шест месеца, Вселената ви чува.

Снимка: iStock

Коментирай