Всичко за зодиите

Марс в Скорпион – промяната настъпва

Не бива да бързаме с решенията

01.11.2021г. / 14 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 30 октомври огненият Марс влезе в знака на Скорпион. В този зодиакален знак ще се задържи до 13 декември. Тъй като Марс е управляваща планета на Скорпиона, можем да очакваме този транзит да бъде изключително силен, дори променящ живота ни. Марс в Скорпион ни кара да насочим вниманието си към изграждане на връзка с нашето вътрешно Аз.

Месечен хороскоп за ноември

Докато се намираше във Везни Марс беше „пасивно-агресивен“, но когато е в Скорпион ще се чувстваме по-властни, донякъде напрегнати и с мрачни мисли. Периодът до 13 декември е подходящ за изясняване на приоритетите ни, да се запитаме какво искаме от живота, какво бихме могли да предприемем, за да постигнем желанията си.

Транзит, който ни показва да удовлетворим своите желания, да се вгледаме в това какво ни служи добре и какво не.

Зодиите, които никога не си пасват в любовта

Ако имаме силно желание за промяна, Марс в Скорпион ще ни даде силата да предприемем това действие. Насочвайки енергията си, за да променим живота си към по-добро, имаме добър шанс да излезем от тази планетарна промяна като победители.

Но както знаем Марс се свързва със секса, сексуалната енергия, а когато е в Скорпион – най-сексуалният знак в зодиака, страстите се повишават. Транзитът е подходящ за свързване с партньора, за разнообразяване на сексуалния живот.

Новата 2022 ще бъде годината на Черния воден тигър

Има няколко дати, към които е добре да бъдем по-внимателни. На ноември Марс и Сатурн ще се свържат и това може да доведе до желанието ни да доминираме над другите или те над нас.

Има вероятност да се почувстваме блокирани, затова е най-добре да оставим тази енергия да премине, защото нещата скоро ще се променят в положителна за нас посока. Много трябва да внимаваме с конфликти, спорове, да не действаме импулсивно, особено на 17 ноември.

Защо жените Скорпиони са толкова специални?

Прибързаните и необмислени действия няма да доведат до нищо градивно.

Тъй като Марс е планета на действието, войнствена, ние ще бъдем по-смели, решителни и въпреки това не бива да действаме прибързано. Най-силно транзитът ще бъде усетен от родените под знака на зодиите Рак, Риби и Скорпион.

Марс в Скорпион ще ни напомни да се изправим срещу своите страхове и да ги превърнем в актив, а не в пречка. След 20 ноември събитията значително ще се подобряват, хубавите възможности ще се разкрият пред нас.

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
Свободно време