Всичко за зодиите

Венера влиза в Козирог за 5 ноември – време е за успехи и любов

Ето какво ви очаква според зодията

05.11.2021г. / 11 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Най-после – малко стабилност за нашия любовен живот! На 5 ноември 2021 г., планетата на парите, любовта, красотата, взаимоотношенията, изкуството Венера се премества в знака на Козирог. Тя ще остане там до 6 март 2022 г., когато ще премине в знака на Водолей до края на годината.

Ако напоследък любовният ви живот ви се е струвал малко сложен, то Венера в Козирог ще ви донесе малко повече стабилност. Тъй като Венера е планета на изобилието, тя ще направи всичко възможно, за да ни зарадва с дарове.

Месечен хороскоп за ноември

Когато прави транзит в Козирог, можем да използваме енергията на този транзит, съсредоточавайки се върху създаването на връзки с тези, които смятаме, че ще ни помогнат да постигнем целите си, ако успехът ни е голямата ни цел.

7 начина да разберете дали той има интерес или е приятелски настроен

Как ще се отрази този транзит на живота на зодиакалните знаци?

За огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец, Венера в Козирог ще помогне да внесат известна стабилност и структура във взаимоотношенията.

Нещата са доста страстни, емоционални за вас, тъй като все още се намираме и в сезона на Скорпион. Така ще бъде и през сезона на Стрелец, а в комбинация с Венера в Козирог, вероятно ще се чувствате по-смели и готови да доведете любовните въпроси на следващото ниво. Ще може и да предвидите последствията, които могат да възникнат. Във финансов план също може да има повече стабилност.

При земните знаци Телец, Дева и Козирог има вероятност за постигане на много добър напредък. Време е да вземете това, което сте научили до този момент и да го приложите по полезен и практичен за вас начин. Много от вас ще преоткрият себе си, ще станат по открити в любовен план, готови на допустими компромиси. Продължавайте напред с оптимизъм.

Таро карти за ноември за всяка зодия

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей вероятно са претърпели някои дълбоки осъзнавания за любовния си живот през последната седмица и след като сте преодолели катаклизмите, е време да си съставите план за действие.

Венера в Козирог ви носи нов начин на мислене и вероятна промяна в посоката. Ще се фокусирате върху себе си. По време на този транзит е малко вероятно токсичните връзки да процъфтяват и бихте могли да се откъснете напълно от тях. Ако изпитвате емоции към някого, много е вероятно да задълбочите тези взаимоотношения.

При водните знаци Рак, Скорпион и Риби настъпва период на отпускане, в който ще могат да осмислят вихъра от емоции, на който са били подложени.

Свързани статии

Венера в Козирог носи много стабилност по отношение на емоциите ви. И все пак не са изключени определени борби с другите. Възможно е да се почувствате неразбрани, което да ви кара да се оттеглите за малко.

Не се страхувайте да изразите себе си. Някои от вас е твърде вероятно да създадат връзка с правилния човек, ако са наясно какво точно искат. Сериозно обвързаните ще бъдат по-открити към половинката си.

Венера в Козирог ни носи увереност, която ни позволява да си отдъхнем с облекчение. Време е да помислим за нуждите си и да планираме нови цели.

Снимка: iStock

Коментирай