Всичко за зодиите

Талисмани за късмет за зодия Стрелец

Вижте какво да носите

16.11.2021г. / 13 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелецът е зодиакалният знак, който обича свободата, пътуванията и приключенията. Смелостта и оптимизмът са някои от определящите характеристики на този знак. Талисманите за късмет за Стрелеца включват мощни елементи за защита и насочване на стъпките на родените под този знак към живот в мир и любов.

Луна – като аксесоар под формата на висулка за колие, обици или друг аксесоар, може да донесе повече радост и късмет в любовта. Това е така, защото Луната е много свързана с женското, чувствеността, майчинството и плодовитост.

20 отличителни черти на зодия Стрелец

Друг вариант, в който може да присъства Луната, е в декоративни предмети. Рамки за снимки, огледала, фигурки са добър избор. Когато е на закрито, Луната е в състояние да укрепи взаимоотношенията между членовете на семейството, като също така се бори с негативните енергии.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Стрелец

Висулки или предмети за дома и офиса като подкова и сова, също се смятат за късметлийски. Знаем, че има различни камъни, които ни носят благоденствие. За родените под знака на Стрелеца това са аметист, сапфир, изумруд, ахат, топаз, хризолит.

Основният талисман за Стрелеца е скарабеят, изработен от злато, сребро или яспис. Придава на притежателя си самочувствие да постигне своите намерения, успехи в бизнес начинанията.

Зодиите, които никога не си пасват в любовта

Не бива да забравяме и за кентавъра, с който често се изобразява знакът Стрелец. Той се счита за мъдро, силно, сръчно същество, което носи благоденствие и късмет в живота. Смята се, че носен като аксесоар, този талисман дарява притежателя си с мъдрост, силна интуиция, увереност и мотивация.

Ако имате възможност да носите бижу с червен рубин, този амулет се смята, че помага при безсъние, депресия, хроничната умора. Важно е обаче да не спите с рубинови бижута, защото камъкът има много силна енергия.

Саламандър е друг талисман, особено подходящ за по-емоционалните дами родени под знака на зодия Стрелец. Саламандърът помага за контрола на излишните емоции, за по-адекватна реакция в сложни ситуации, елиминира негативната енергия.

Коментирай