Всичко за зодиите

Слънцето премина знака на Близнаци - енергията става по-лека

Подобряваме начина си на комуникация

22.05.2023г. / 16 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 20 май Слънцето премина в знака на зодия Близнаци. Тук то ще се задържи до 21 юни. Това определено е една много приятна и лека енергия, която ни очаква. Когато Слънцето е във въздушния знак Близнаци, знанието и разнообразието ни мотивират. Под това влияние ние сме по-общителни, интелектуални и любопитни да научаваме нови неща.

Таро карти за юни за всяка зодия

Но сме и склонни сме да разпиляваме енергията си поради това любопитство и осъзнаване на всички наши възможности. От друга страна, може да бъдем не толкова надеждни. Близнаци представляват двойственост и посредничество. Енергията на тази зодияе оптимистична, наблюдателна и адаптивна. С нея сме готови да търгуваме, споделяме, обменяме, предаваме информация, преподаваме, напътстваме и учим.

Събираме информация по време на цикъла Слънце в Близнаци и се възползваме от обективността на този транзит. Много по-весели сме, наблюдаваме и слушаме. Но трябва да внимаваме, тъй като може да бъдем клюкарски настроени, прекалено интелектуални или твърде рационални. 

Много промени ще дойдат в живота ни в резултат на транзита на Слънцето в Близнаци. Ще ни се даде възможност да разгърнем своя потенциал, да бъдат забелязани нашите таланти. Енергията на Близнаци е доста освежаваща, тя ни помага да променим рутината, да избягаме от отегчението, както в личен, така и в работен план. 

Любовен хороскоп за юни

По време на този транзит, планетата Меркурий, която е управляваща на знака Близнаци, ще има силен и мощен комуникационен обмен. Правителствата ще успеят да сте стабилизират чрез дипломатични комуникации. 

От друга страна е възможно да станем обсебени от нещо, да мислим твърде много за дадена ситуация или да се самокритикуваме твърде много. Близнаците също имат социална енергия, която ни насърчава да излизаме и да се свързваме с другите, споделяме нашите истории.

Изберете пейзаж и вижте какво ви очаква през месец юни

Родените под знака на Близнаци ще бъде важно да бъдат много внимателни и да помислят два пъти, преди да изразят своите мисли или каквото и да е решение.

Сезонът на Близнаците поставя светлината на прожекторите върху силата на мислите и думите ни, върху важността на съзнателната комуникация и върху стойността на непрекъснатото учене.

Докато Слънцето бе в знака на Телец, ние се занимавахме с това да градим основи, да структурираме.

От друга страна, Близнаците са свързани с отварянето, с новото. Желанието и да сме навън се повишава. Искаме да изследваме живота, да подобрим начина си на общуване. В любовен план търсим забавление повече, но това не означава, че не можем да стартираме и сериозна любовна връзка. 

Как да се възползваме от енергията на този транзит? Можем да си купим книги, да запишем курс, да се отдадем на повече културни събития, като театър, опера, концерти и- т.н. Да освежим гардероба си с повече цвят, да говорим, да споделим мислите си. Да се възползваме от перспективите, но да внимаваме, тъй като прекаленото премисляне на нещата в живота ни, може да ни претовари. 

Снимка: istock

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати